icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 maj 2015 19:50

Improviserad kvällsmat

 Idag tänkte jag överraska A med att köpa färdiga räksmörgåsar när han kom hem från jobbet. Jag gör det ibland och äter då räksmörgås utan bröd. Dock tänkte jag att varför det när man kan göra själv och ikväll har jag gjort ett stort fat med räkor, sparris, avocado, brieost, gurka och isbergssallad. Ska verkligen bli gott och vad vackert det ser ut. Vi ska lägga på några oliver också. Vi gillar dem egentligen inte så mycket då de är för starka men vi måste äta upp dem så vi kan köpa annan sort nästan gång. :-)

Gav mig ut i det hemska blåsiga vädret och det ösregnade.  Tänkte på min kollega som gifter sig i dag och skulle ha fest utomhus i tält. Tråkigt att behöva frysa på en sådan dag när vi kan sådana ljuvliga vackra försommardagar och kvällar.. När kommer värmen tro ?  Jag tog en sväng in i blomsteraffären och köpte en så vacker blomma. Man blir glad när man ser den och hoppas det kan vara ett tecken att solen är på väg.. Bifogar bilder på både mat och blomma.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.