icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
19 februari 2015 07:17
4

Ikväll ska jag baka

Har som sagt börjat tappa taget lite och måste komma tillbaka. Tror att recept och struktur är min räddning och stress är miin baneman och förstör mycket för mig.

Ikväll ska jag baka ett recept som jag fick av en er omtänksamma personer här på MID.. :-)

Känner fortfarande ihärdig huvudvärk och denna morgon varr jag tvungen att ta en tablett fast jag försöker undvika det. Tror jag behöver koppla av och snart är det helg och vad skönt det ska bli.

Igår klippte jag mig och känner mig väldigt fin i håret idag. Dock blev det inte den nya lugggen för det skulle inte fungera. Som så mycket annat man ser på bilder men bra att kolla. Skulle jag ha en sådan lugg som på bilden skulle den ramla över ansiktet så fort jag reste mig. Så var det inte på bilden som sagt och inte så praktiskt.

Ikväll spanska och med min nya grupp riktigt roligt. Vi är bara fyra st och vad lyxigt samtidigt som vi har en bra och engagerad lärare. På förra kursen fick ci jobba med övningsboken medan läraren gjorde andra saker. Inte så kul  men nu är det en perfekt kurs och dessutom bara några minuters gångväg hem.

Kommentarer

 • 19 feb 2015 08:07

  Låter klokt med rutiner. Jag känner igen mmig - jag måste också planera om saker och ting ska fungera.

 • 19 feb 2015 08:17

  Ja som tur är har jag bra rutiner för frukost och lunch. ( Dock inte frukosten igår pga stress) men det är  på kvällen jag känner mig vilsen och behöver struktur på maten.

 • 19 feb 2015 08:22
  Tita

  Jättekul ELEGANZ att du också läser spanska det gör jag också. Jag tycker att spanska är roligt att läsa men svår. Vi är också en lite grupp och det är faktiskt mycket roligare och jag tror att vi lär oss mer också.

  lycka till med baket!

 • 19 feb 2015 08:25

  Vad roligt att höra Tita at du också läser spanska. Jag höll på att ge upp förra terminen då jag inte trivdes men nu känns det hur roligt som helt. Det är svårt m en vi skrattar mycket och det tror jag är bra. :-)  Nu ska jag packa ned mina böcker och ge mig iväg och ha en fin dag.

Logga in för att skriva en kommentar.