icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 januari 2018 07:47
4

Ikväll blir det dans crescendo

Gick ovanligt bra med ätandet igår och jag känner mig väldigt motiverad. Åt lite mat på kvällen när A kom hem och sedan var jag inte hungrig alls på kvällen eller sugen på något. 

I söndags betalade jag i Coop på självkassa vilke jag inte brukar göra och jag var väldigt fokuserad på att få med mig kvitto för att kunna scanna det när jag gick ut. Så fokuserad att jag upptäckte senare när jag kom hem att mitt Mastercard kort hade blivit kvar i kortläsaren.  Kände att jag frös till is när jag förstod vad som hänt. Spärrade kortet direkt och ringde banken och inget hade hänt tack och lov. Igår kom mitt nya kort och det var verkligen snabbt. 

Ikväll ska jag prova ett nytt pass på Friskisk. Dans crescendo. En mix av olika stilar och blir spännande. 

Imorgon bitti ska jag väga mig. Också spännande och jag hoppas jag inte ökat alltför mycket i vikt sedan sist.  Har inte haft mod att väga mig tidigare men det är lika bra att få svart på vitt och jobba utifrån det.. 

Gillar

Kommentarer

 • 18 jan 2018 07:51
  Bella50

  Här får du en 👍för både och . Ska bli bra detta ska du se. ✌️❤️

  ojdå, det är lätt hänt att glömma. Tur du var snabb att spärra kortet. 

 • 19 jan 2018 06:56

  Tusen tack och jag är verkligen motiverad! 

  Tur med kortet och igår när jag handlade var jag noga med att lägga tillbaka det nya kortet i plånboken.. 

 • 19 jan 2018 07:12
  Bella50

  Man lär så länge man lever...och oftast av sina ” misstag”.

  Hur var dansen ?

  önskar dig en finfin dag och vilsam helg. ✌️❤️

  Senast uppdaterad 19 jan 2018 07:12

 • 19 jan 2018 07:31

  Visst gör man det och dansen var fantastisk med härligt tempo. Så glad att jag har fått in mer rörelse i mitt liv. 

  Tack och önskar dig också en fin helg min vän. heart

Logga in för att skriva en kommentar.