icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
4 december 2013 06:51
3

Ikväll blir det årets första julbord

Det har varit intensiva dagar och jag har börjar nu snart bli färdig med min fina klädkammare A satte upp mina hyllor och det har blivit så fantastiskt fint. Jag kan bara öppna dörren och stå i stum beundran och titta och samtidigt minnas hur rörigt det såg ut förut.. Jag ska köpa en liten matta och lägga på golvet och det kommer att bli bra. Igår var en stressig dag och jag jobbade hemifrån och skulle iväg och klippa mig mitt på dagen. Tog fram plånbok för att ta fram bankkort och kolla mitt bankkonto. Lade sedan plånboken på bordet. ( Ajaj så här med facit i hand. ) När jag kom till tunnelbanan tänkte jag köpa en lunchsmörgås eftersom jag inte hunnit äta lunch. Då upptäckte jag att inte hade någon plånbok med mig och det var bara att springa hem i rasande fart för att inte bli alltför sen. Sens moral är att man alltid ska lägga tillbaka saker där man tagit dem. En tråkig sak hände igår då min systerdotter skrev till mig att hon inte vill ha kontakt längre eftersom jag inte har kontakt med resten av familjen. Det har jag inte men skulle vilja snarare ändra hennes ord att resten av familjen inte har kontakt med mig. Hennes mamma, min syster, bröt med mig i somras utan ett ord till förklaring och utan att svara på mina kontaktförsök. Tråkigt och jag har svårt att förstå att man gör så med sin familj och nu blir även barnen inblandade. Onödigt. En dag kommer de alla att ångra sig och varför kan man inte ta varandra lite som man är som systrar istället för att vara så hård och klippa allt. Maten är svajig just nu och jag behöver komma rätt. Stressen ligger och lurar och igår blev det smörgås till lunch fast jag inte brukar äta bröd men det var grovt bröd iallafalll. Nu har jag precis ätit frukost med skinka, ost och auberginröra och det känns bra att jag har hittat den rytmen och slutat äta massa smörgåsar till frukost. Jag ska också äta mindre nötter och röra på mig mer. Julen innebär mycket godis och efterrätter men det går ju faktiskt att lära sig att inte ta så mycket. Få se hur jag " klarar" julbordet ikväll men trevligt och roligt ska det bli.

Kommentarer

 • 4 dec 2013 08:44
  Tack snälla och jag tror man måste inse att allt inte är svart eller vitt utan vara mer lekfull i sitt förhållande till andra människor och inte så kategorisk. Också tänka på vad man gör mot sina barn. Ha en fin dag du också och vad trevligt att ha ett julbord att se fram emot i slutet på veckan.. Kram tillbaka!
 • 4 dec 2013 08:34
  rumpmas
  Så tråkigt med din syster och systerdotter😒 Jag kan verkligen förstå hur du känner, vill verkligen vara vän med alla. Man måste kunna vara olika men ändå vänner, och respektera det. På fredag ska jag oxå på julbord och tänker äta och njuta. Ha en bra dag och ett fint julbord! Pepp-kram!
 • 4 dec 2013 11:06
  utter
  Åh, vad tufft att "bli bruten med". Förstår att det känns jobbigt. Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.