icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102822
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 mars 2014 19:10
2

Ikväll är jag verkligen trött

Hade tänkt gå hem kl fyra idag men kom inte iväg. Jag börjar tidigare för att få längre kvällar men jobbar mer timmar istället totalt . Suck och det måste bli ändring på det för jobbet tar för mycket kraft och jag orkar inte med allt annat jag vill. Har bestämt mig för att ansöka om en längre ledighet i samband med Påsk och känns som jag behöver det. Maten har fungerat hur bra som helst idag. Tog inte ens av min kollegas kakburk imorse där det mirakulöst var tre kakor kvar av de goda kakorna.. En bit mörk choklad till eftermiddagskaffet och fungerar hur bra som helst på fredagar. Bättre än bars och LCHf-kakor för min del. Fortfarande cirkulerar tankarna kring lägenheten. Har vi fått den eller inte. Andra dagen sedan man skulle tacka ja och igår hade inte A hört något. Jag affirmerar och tänker på vårt gemensamma hem...

Gillar

Kommentarer

  • 29 mars 2014 13:15
    mosel
    Jag känner igen det där med att börja jobba tidigare på morgonen för att gå hem tidigare men att inte komma iväg och sitta flera timmar till ändå. Tiden bara susar iväg och man hinner ändå inte med sig. Kanske en lösning vore att sätta klockan eller Outlook på ringning en timme eller så innan man hade tänkt gå hem så att man börjar avsluta i tid? Jag håller tummarna angående lägenheten! :)
  • 30 mars 2014 11:51
    Samma sak för mig. Det är jobbet som har den största delen i att jag äter onyttigt. Jag sitter kvar på jobbet och smaskar då i mig en massa onyttigheter som finns till hands . :-( Pepp till oss!

Logga in för att skriva en kommentar.