icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
17 oktober 2016 19:15
2

Ikväll är jag riktigt mätt

Intensiv dag jobbmässigt men jag är verkigen glad att jag inte har vana att småäta när jag jobbar och tiden går så fort. Åt en bra LCHF-lunch samt några små ostbitar som mellanmål och hemma halv sju på kvälllen hur hungrig som helst. Hann knappt hälsa på A som satt i vardagsrummet utan direkt in i köket för nu gällde det ju att hinna innan ätfönstret stängde och jag var verkligen hungrig.

Jag stekte upp två lammkorvar, en bit ost till det samt rucolasallad och nu är jag riktigt mätt. Få se om detta kan göra att jag blir mindre hungrig nu ikväll för det här är mer än jag brukar äta på kvällen.

Vågen rör sig inte utan jag står stilla på samma vikt. LIte motigt men jag kommer att fortsätta på samma sätt. Även om det går långsamt ska jag nå mitt mål.

Gillar

Kommentarer

 • 17 okt 2016 20:26

  Stod still i femveckor, men bygde nog lite muskler då, men nu i oktober gick jag ner, lite nyfiken på vad som händer nu, skulle villa tappa nåra kilon på magen nu, den börjar iretera mig, när resten av mig gott ner.

  Bra jobbat att stå still tror kroppen mår bra av det ibland.

   

 • 17 okt 2016 21:49
  Bella50

  Håll ut...jag tror det släpper nu om du har bra balans.👍

Logga in för att skriva en kommentar.