icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074617
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 April 2014 22:40
3

Igen om oljud

Måste säga det igen att när ljudet tystnar är det helt fantastiskt. Känner att mina sinnen är på helspänn och vad mycket jag hör.. Får mig att minnas när jag åkte in ögonakuten för jag såg vita fläckar dansade framför ögonen när jag läste tidningen för några år sedan. Jag var så rädd och läkaren förklarade att det inget farligt utan helt normal. Varför har jag då inte sett dessa fläckar tidigare när läst tidningen, frågade jag. Läkaren svarade att du har inte varit medveten om dem. Ett svar som räcker långt

Gillar

Kommentarer

 • 29 Apr 2014 08:41
  mosel
  Jag förstår hur du menar. Jag var med om en liten, liten olycka för några år sen. Jag var på en ica-affär och det var en stor låda med reagrejer huller om buller. Jag stod och tittade där då en tjej plötsligt kom fram och bröt av en rockring som låg i lådan och det flög nåt sorts "grus" in i ögonen på mig från rockringen så jag blev helt förblindad. Jag skyndade mig hem och sköljde ögonen men tyckte hela tiden att jag såg suddigt och det värkte också. Till sist ringde jag sjukvårdsupplysningen och fick tid hos läkare senare samma dag. Det visade sig att jag fått ett sår på insidan av ögonlocket men annars hade jag (ögonen) inget fel som tur var, så resten var nog lite "inbillning" av mig för att jag blev rädd. Alltså jag såg nog inte mer suddigt än vanligt. Men vad jobbigt att oljudet är kvar. När ska de göra nåt åt det då? Hoppas det löser sig snart!
 • 28 Apr 2014 23:52
  mosel
  Hihi men vad knepigt (att du skulle ha sett vita fläckar hela tiden men inte märkt det). Vilken tur att oljudet tog slut.
 • 29 Apr 2014 06:53
  Ja det är inte så stora vita fläckar utan sådana som syns i synfältet och man tänker oftast inte på dem. Nu blev jag rädd och började kolla allt lite extra som kan vara både bra och dåligt naturligvis.. Oljudet med ventilationen är kvar tyvärr och jag försöker hantera det så gott jag kan här hemma och hoppas innerligt tystnaden kommer tillbaka snart. Speciellt jobbigt när det viner om fönstren som det är storm..

Logga in för att skriva en kommentar.