icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
12 januari 2017 07:09
12

Igår kom Allas veckotidning i brevlådan

Igår var det riktigt spännande när jag kom hem och Allas veckotidning låg i brevlådan. Som jag har väntat och rubrik om L7 på framsidan. Undrade så om jag skulle vara med och där fick jag plötsligt se bild på mig själv och intervju. Vilken känsla och vad roligt!

Jag har inte berättat något för A utan jag ville överraska honom. Han satt i vardagsrummet igår och jag gick in med tidningen och bad honom bläddra till sidan 18. Han såg förvånad ut och ännu mer förvånad när sidan slogs upp. Han tyckte det var riktigt roligt. I morse fick jag dessutom frågan vad L7 betyder och när jag förklarade så sade han att då förstod han varför jag inte åt efter kl. 19.00.

Lite kul  att jag har samma kläder på mig bilderna för jämförelse. Tre kilo är inte så mycket men märktes på mina kläder och kjolen som gick ovanför knäna först hamnade efter tre kilo minus en bit nedanför knäna.

Nu fortsätter jag med L7 och har kört Paleo metoden hela veckan. Går hur bra som helst just nu. Jag känner mig inspirerad, inte hungrig och lättare i kroppen. Trodde jag skulle sakna osten mer men det går faktiskt bra. Vi får se hur det går de kommande veckorna.

Gillar

Kommentarer

 • 12 jan 2017 07:13
  FrkM

  Vad roligt! Läser aldrig den tidningen men nu måste jag ju köpa den :)

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 12 jan 2017 07:17
  babs2

  Måste ut och köpa tidningen. Som tur är verkar inte vädret från igår kväll hålla i sig. Var rädd att det inte skulle gå några bussar idag.

 • 12 jan 2017 07:20

  Men vad gulliga ni är som vill köpa tidningen och läsa om mig. :-)  Faktiskt många bra recept och intressant om L7  i tidningen.

 • 12 jan 2017 07:27
  Bella50

  Den står på min handlingslista...med STORA bokstäver för att inte missas.

  Vad kul att du "höll på det"  till mannen. 😍

  Det hade nog inte jag kunnat 😬

  Varmt grattis , vännen. 🌹🌹🌹👏

  Senast uppdaterad 12 jan 2017 07:29

 • 12 jan 2017 07:31

  Vad roligt Bella! heart

  Var lite svårt att inte berätta något för A måste jag säga men så roligt att se hans min när hans slog upp tidningen...

  Stort tack min vän och jag känner mig riktigt inspirerad att fortsätta mot mitt mål.

 • 12 jan 2017 09:01
  Lovis

  Nu måste jag också köpa ALLAS, så nyfiken smiley

  Länge sedan jag köpte den veckotidningen men minns att den har många recept och trevliga korsord.

 • 12 jan 2017 09:52

  Åh vad kul, det måste jag läsa! laugh Vad roligt att överraska  A med artikel i tidningen och han kände inte till att du kör denna diet/metod? Hihi, kul!

 • 12 jan 2017 12:43
  marre64

  Vad roligt 👍🏼 Det blir till att köpa tidningen här också 😀👍🏼

 • 12 jan 2017 12:52
  gasten

  Vad roligt att läsa om dig i tidningen! 

  Köper Allas varje vecka, det är en bra tidning, många korsord och recept. 

 • 12 jan 2017 18:34
  Bella50

  Stort grattis till dig och fina foto i tidningen.😍👍

  Visst känns det lite "overkligt" att se sig själv i en tidning.

  På "Allt om LCHF"-tidningen jag var med i förra året,  stod t.o.m. mitt namn och vikt på framsidan...😲😆...en jättekonstig känsla och jag nästan "gömde mig" i kassakön...trots avsaknad av foto...ha,ha. Ingen visste ju att det var JAG 😆

   Återigen varmt grattis och lycka till 💐🍾😍

 • 13 jan 2017 06:39

  Tack för alla positiva kommentarer och visst är det lite overkligt att se sig själv i tidningen. Jag förstår hur A kände det när han var helt oföberedd vem som skulle dyka upp när han slog upp sidan.

  Tack Bella! Jag ser det som inspiration och uppmuntran för min fortsatta resa.

 • 13 jan 2017 07:26
  Bella50

  Precis. Det gjorde jag också. Ha en toppendag vännen 😍👍

Logga in för att skriva en kommentar.