icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1096412
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 mars 2020 10:21
1

Idag tänder vi ett ljus

Vaknade med väldig huvudvärk idag och lika smärtsam som när vi kom hem från Spanien för två veckor sedan.  Tror det är oro som ligger bakom allt.. Känns inte som det syns några ljuspunkter nu i Coronaviruset.  Det är också stora påfrestningar för oss som lever i en storstad med alla människor runt omkring oss.  

Helgen har varit väldigt lugn och det var skönt att få vila efter arbetsveckan.  Jag har sett på teve och även orkat hålla på med schack igen. Har inte skrivit i min schackblogg på väldigt länge men ska göra det idag.  

En av mina vänninor skulle börja med en ny diet som Anna Hallén håller i och kallas för ALP.  Jag kollade med henne igår hur det gick och det gick bra.  Annorlunda verkligen och man undviker t.ex mejerier. Hennes frukost igår var köttfförrsås med grönsaker och kokosgrädde och till lunch avokadobollar.   Starkt att sadla om i desa tider men som så många har skrivit är det väldigt bra.  Det är nu vi behöver rusta oss hälsomässigt, och må bra av maten och inte falla för tröstätande. 

Vi ska äta en tidig lunch idag och ungsrorstade grönsaker står på en plåt i ugnen just nu.  Tröttnar aldrig på det och till det blir det kycklingspett. 

Idag ska vi tänka på vära nära och kära. Min mamma skulle ha fyllt 80 år idag. Hon sade en gång de orden: Glöm inte bort mig. Det kommer jag inte att göra utan hon finns med mig. 

A:s pappa gick sorgligt nog bort för några veckor sedan och hans syster för ett år sedan  Vi ska tända ett ljus idag. 

 

Gillar

Kommentarer

  • 30 mars 2020 08:19
    Bella50

    Dom vi mist finns med oss så länge vi tänker på och pratar om dom. ❤️

     

Logga in för att skriva en kommentar.