icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
13 februari 2015 07:29
4

Idag ska jag köpa ny dator

Det var bra att A lugnade ned mig  i tisdags då jag ville köpa ny dator direkt. Jag kan bli så ibland att jag vill ha direkt och det var likandant med med vår nya teve och där sparade vi  2000 kr på att ta det lugnt och jämföra priser 

Nu har jag kollat i lugn och ro och vet vilken dator jag vill ha och behöver. Vi ska köpa  den ikväll. Känns bra nu att jag vet att jag får en dator ingen annan har använt. 

Så märkligt  med  Elgiganten med deras bytesrätt 30 dagar som är ganska mycket. Jag läste en artikel om hur folk köper kameror, använder på semesternn och lämnnar tillbaka. Fräckt! Det som förvånade mig nu i morse är att jag kollade på ett bra pris för boxen Vänner.  Kommer till Elgiganten och där står det att man kan köpa produkten, öppet köp och använd den under tiden. Hmm, kan man verkligen göra det med dvd ? Lite konstig affärsidé. Tror iallafall att både vår diskmaskin och teve är helt nya för det är inget man lämnar tillbaka så lätt. :-)

Gillar

Kommentarer

 • 13 feb 2015 08:09
  salsasyrra

  Ja jag är likadant när jag ser något som jag vill köpa...direkt ska det vara inget tålamod här inte! Hoppas du blir nöjd med din nya dator!

 • 13 feb 2015 10:09
  Tita

  Bra att du väntade nu får du det du vill ha och behöver!

  pepp på dig!

 • 13 feb 2015 10:34

  Det kom in massa konstiga program på datorn, Lissalo, och jag fick rensa och rensa. När jag till sist inte kunde skicka mail fick jag nog. Jag hade bara använt den några timmar och inte gjort några konstiga saker. Skönt att jag kunde lämna tillbaka den .

 • 13 feb 2015 10:27

  Bra att tog höll igen lite, datorer kan lätt skena iväg och bli fruktansvärt dyra helt i onödan. Hoppas du får tag i en du verkligen gillar nu! Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.