icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
6 november 2013 07:24
2

Idag blir det pizza..

Och inte vilken pizza som helst. Enda gångerna jag äter pizza är antingen på en restaurang i USA hos min syster när jag är där eller på den pizzerian jag ska gå till ikväll som ligger på Karlavägen. De har fantastiskt goda pizzor med lövtunn botten och spännande fyllningar. Kommer bli en trevlig kväll då jag ska träffa en av mina äldsta vänner jag inte sett sedan i somras så det blir mycket att prata om. Pizzan är ett medvetet avsteg. Passar inte riktigt in i LCHF men jag får äta lite mindre under dagen och imorgon är ett Friskispass inbokat. Strategin är klar.. :-) Försöker samla krafter inför en krävande arbetsdag som väntar. Nyckelordet får bli fokusering och lugn.

Kommentarer

  • 6 nov 2013 07:55
    Pinglann
    Pizza är gott! Tror vi mår så mycket bättre av att som du göra just medvetna val. Det är annars så lätt att vi bara flyter med och så undrar vi sen - hur blev det så här och då är det dåliga samvetet där och stör. Men med ett medvetet val är det lättare att ta ansvar för konsekvensen och att faktiskt njuta fullt ut, både under och efter sitt avsteg. Hoppas du får en bra dag och en trevlig kväll.
  • 6 nov 2013 11:17
    Tack och du har så rätt i det du skriver. Dåligt samvete tar bara onödig energi och det går ju att kompensera ett medvetet avsteg. Ska bli gott som sagt. Önskar dig också en fin dag och trevlig kväll.

Logga in för att skriva en kommentar.