icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
12 november 2015 07:10
6

Idag blir 14:10

Imorse puffade A lite diskret på mig och undrade om jag inte skulle gå upp och jag blev förvånad då jag inte hört någon väckarklocka men kom på att jag stängde av alaremet förra veckan då jag var sjuk. Vad fort tiden går och förra veckan mådde jag inte bra men nu har jag fått mycket energi tillbaka.

Igår kom glasen vi beställt från Orrefors som vi beställt och ska ge bort i bröllopspresent när vi åker till Spanien nästa vecka. Samma glas som man dricker ur på Nobelmiddagen och känns som en bra present.Oerhört vackra att se på och nästan som två smycken.

Idag tar jag en mjukstart med periodisk fasta och kör ätfönster 7.00 - 17.00. Då hinner jag äta något innan jag åker iväg på spanskakursen. Måste säga att det är en skön känsla att äta frukost. Det passar mig att börja dagen så och man vet inget förrän man provat.

Gillar

Kommentarer

 • 12 nov 2015 08:19
  Tita

  Du har varit så duktig och blivit så smal o fin så lite modifieringar funkar säkert bra om du håller kollen. Ljuvligt med Spanien resan för nu börjar det bli tråkigt väder här hemma. Passa på och njut och samla nya krafter!

  Pepp!

 • 12 nov 2015 07:21
  aregnisw

  Låter klokt tycker jag smiley

 • 12 nov 2015 07:14
  aregnisw

  Jaa jag skulle inte klara mig utan frukost du men ätfönster mellan 7 - 17 låter ju väldigt bra jag äter mellan 6.30 - 18 men tar ju fika senare på kvällen så då kallas det väl inte för fasta väl wink

 • 12 nov 2015 07:19

  Du verkar ju ha bra matschema men det måste vara 16 timmars fasta och jag har bara 14 idag.Helt rätt är det inte men känns som en bra mjukstart och jag har läst att det är bra att göra så om man varit eller är stressad.

 • 12 nov 2015 21:31

  Håller med dig Bella och jag tycker det var trevligt gjort av henne att ha bakat.Bullen var god och sådant händer ibland som sagt.

  Vår resa fortsätter.

  Tack Tita för fina ord och nu längtar jag till Spanienresan..

 • 12 nov 2015 21:25
  Bella50

  Efter nattsudd och lite sömn fastade inte jag mer än 13-14 tim idag.

  Ingen katastrof någon gång ibland. Lycka till .🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.