icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
19 juli 2015 19:58
2

Idag blev det skjutning på Laserfortet

Ibland är det tvära kast i tillvaron. Från elegant dam på sommarfest har jag haft en väst på mig  idag som vägde flera kilo samt utrustad med lasergevär. Inte så farligt som det låter utan en aktivitet ordnad i samband med A:s sons födelsedag. Jag ville först inte vara med men lät mig övertalas.Jag läste på hemsidan att det var tillåtet från sju års ålder så jag insåg att farligt kunde det inte vara. 

Innan dess åt vi på asiatisk restaurang allihopa och en mycket trevlig dag. Laserfortet var faktiskt roligt och ganska jobbigt att springa runt och jaga varandra. Jag har ju sett så många polisfilmer och nu fick jag känna känslan att smyga runt med en pistol i handen. Man behöver få leka lite ibland även som vuxen. 

Maten har blivit lite si och så denna helg av förklarliga skäl och jag har haft lite ont i magen. Behöver mer struktur och skönt att jag kan få det under veckan. Nu kommer jag att köra 16:8 lite striktare och tänka mer på vad jag äter till lunch. Jag tycker om att gå ut och äta lunch men det innebär att jag måste kolla mer vad som finns på tallriken och t.ex inte ta så mycket sås om jag inte vet vad den är gjord av etc.. Lite planering behövs och det känns bara bra att fortsätta den inslagna vägen.Målet hägrar att komma ned till 70-strecket på fredag som sagt. 

Gillar

Kommentarer

 • 19 jul 2015 20:49
  Bella50

  Härlig dag och klart du klarar dig på fredagsvägningen. 

  Min helg har gått bra...utan bröd och potatis den här gången.....med vin och jägermeister...och jordnötter....samt många många steg i benen 👍😎

  Håller tummarna för ett +-noll , i bästa fall , imorgon.

  Mitt 16:8 avhopp sträckte sig till att jag på lördag morgon åt ett kokt ägg och 1msk räksallad till kaffet. Det kan jag leva med.....

  Nu kör jag 16:8 fullt ut sen igår kväll och idag åt jag mitt första mål kl 15:00 ....så visst kan jag fasta länge. 👍Nu åker vi vidare på resan.🌹👍

   

 • 19 jul 2015 22:16

  Laserdome är så kul! - bra motion ochså :) 
  - Bra att du lät dig övertalas !

  håller tummarna för dig på fredag,
  (annars tar du det nästa fredag om det "värsta" inträffar )

  Lycka

Logga in för att skriva en kommentar.