icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102817
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 mars 2014 18:49

Ibland känns det svajigt

.. och idag är det en sådan dag. Stressigt på jobbet och hade inte jag fått skjuts hem av en kollega hade jag nog gjort som planerat att börja äta ur en kakburk på jobbet. Nu glömde jag bort det tack och lov.. .. Visste inte vad jag skulle äta nu ikväll och kände lust på godis och bulle. Orkade inte laga mat och tänkte att jag ska inte frestas i affären så jag köpte fem små mezerätter istället. Ska äta lite nu och resten till frukost. Har inte hunnit planera och handla så mycket denna vecka. Igår var jag hos A och insåg att det var samma sak för honom. Var tvungen att inse kan man säga då jag kokade upp vatten på spisen för att koka ägg bara för finna att kylskåpet var ganska tomt och ägg fanns definitivt inte. Jag tog en bit och ost och skinka till frukost vilket gick förvånansvärt bra. Igår var sista dagen för att svara på erbjudandet om lägenhet och vad jag undrar hur det har gått. Kan inte sluta tänka på det men som sagt att ha två framför sig i kön är svårt.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.