icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 november 2014 21:39
1

Ibland blir det inte som man tänkt sig

Jag hade en mycket trevlig kväll igår på pizzerian med min väninna. Tänkte lite på tipset härifrån att ta en Calzone och äta bara innehållet. Inte så dumt alls för det är en av mina älsklingspizzor men igår valde jag en kebabsallad.

Kände mig väldigt trött när jag kom hem och lade mig nästan direkt för att vakna på morgonen med sprängande huvudvärk och orolig i magen. Där försvann min lediga men inte så ovanligt när man ska slappna av. Jag har vilat hela dagen och kanske bra på sätt och vis att detta bröt ut och jag hoppas det blir kortvarigt. Säkert kroppens sätt att säga ifrån att det varit för mycket.

Jag gick ut en sväng ikväll för att handla då jag tänkte överraska A med en räksmörgås och använda mig av tipset - också härifrån - att inte äta brödet. Men räksmörgåsarna var slut och jag köpte oss en bit smörgåstårta. Inte optimalt men så får det bli ibland och ser ingen fara med det. Fick första numret idag av min prenumeration på LCHFtidningen så jag är fast besluten att fortsätta den inslagna vägen.

Såg en gripande intervju på teve i förmiddags med Thorsten Flinck och där temat var frånvarande pappa och försoning. Starka ämnen och han pratade även om sin barndom att han var ett iakttagande barn.  " Barn ska inte iakttaga utan deltaga och bli älskade. "   Enkelt och sant men inte alltid verkligheten tyvärr,  dock något att ta till sig.

Gillar

Kommentarer

  • 22 nov 2014 22:20

    Tack LissaLo och hoppas du har en fin helg.
     

Logga in för att skriva en kommentar.