icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 juli 2015 07:25
9

I nattens mörker hittade jag en ny ställning

Igår mådde jag inte så bra med trötthet och mycket värk. Tror de senaste intensiva dagarna har tagit på krafterna . Orkade inte laga mat men  A gjorde en härlig kycklingrätt när han kom från jobbet och det var så gott och kändes så bra. 

Även inatt vaknade jag av värk vid halvtvå  och fick vanka omkring lite. Plötsligt hittade jag när jag lade mig igen en bra ställning där jag höll väldigt hårt om min axel så det blev som en press Vad bra det kändes och vilken lättnad att kunna somna om. Får be om ursäkt om någon väntade sig någon annan intressant läsning av rubriken... :-)  Skulle också kännas bra naturligtvis men den delen får bli inom den privata sfären.. 

Idag mår jag mycket bättre och har energi. Har precis ätit frukost med ägg och bacon och det var längesedan. Till lunch har jag köpt sparrisssoppa färdig jag ska äta. Ska även ta en sväng in till Kista galleria igen.  Ingen mer shopping för egen del då jag verkligen har handlat mycket nya kläder. Nej jag ska till Next och köpa fina barnkläder i presenter att ta med till Marocko. De har så fina barnkläder där och jag köpte även förra året och blev väldigt uppskattat. 

A börjar sin semester imorgon och har sex veckor Han vill vara i Marocko hela tiden och han åker tidigt imorgon bitti.  Vi kommer inte att ses förrän 19 augusti. Ack så långt och inte helt lätt. Jag jobbar två veckor till och kommer att vara hemma en vecka under min semster innan jag åker till Marocko. Känner att jag behöver det att få dessa dagar med egen tid och att improvisera. 

Gillar

Kommentarer

 • 26 jul 2015 07:39
  Krusmor
  Ajajaj, så trist med ditt onda! Hoppas verkligen att axeln blir bättre snart! Pepp!
 • 26 jul 2015 08:52

  Tack Krusmor och jag hoppas också. Kanske den tredje behandlingen kan hjälpa ytterligare på torsdag nästa vecka.Så glad jag mår bättre och har energi idag.

 • 26 jul 2015 09:22
  Tita

  Bra att du hittade en ställning som gav dig sömn! Det här gräsliga vädret gör ju ingen bättre heller. Mina händer gillar inte regn. 

  Skönt att du har Marocko att se fram emot. Där får du lagra sol och värme så att vintern hemma blir dräglig. 

  Sköt om dig!

 • 26 jul 2015 09:33

  Tack Tita och det känns som en välsignelse när man får sova. Vädret är verkligen inte roligt. Marocko ska bli fantastiskt och få använda alla mina nya sommarklänningar..smiley  Hoppas du får en fin dag. 

 • 26 jul 2015 09:46

  Tack LissaLo. Det stämmer angående värken och i förrgår värmde jag en vetekudde åt A för hans rygg vilket gjorde att han somnade och gjorde mig lycklig när jag märkte det. Jag är verkligen glad att få åka till solen och får hoppas på bättre väder i augusti för oss alla. 

 • 26 jul 2015 11:31
  Bella50

  Trist med värken. Kan inte du ta vetekudden? Bara tyngden av den kan hjälpa , om du inte vill ha värmen.

  Har ni inte Skype ? Det är toppen när man måste vara ifrån varann. Gratis dessutom.

  nu är vi på hemväg från Värmland. En lugn och fin helg med hundar och barn.

  Trevligt men man är ovan vid stim och stoj hela tiden....och nu är jag trött.

  ha en bra dag 🌹👍

 • 26 jul 2015 11:38

  Har vetekudden på morgonen och svårt att hitta något bra läge med kuddar. Idag mår jag bättre tack och lov. Bra idé med Skype! Förra året hade jag inte det men nu har jag det. Ska installera på lilla resedatorn och tack för tipset. 

  Fint att du haft en bra helg och förstår att det är skönt att komma hem också. Ha en fin dag. smiley

 • 26 jul 2015 13:35

  Stackars dig som har så mycket värk. Jag hoppas det blir bättre snart! Vad kul med en till resa till Marocko att se fram emot! :) Skypa är ett jättebra sätt att ha kontakt då man både kan se varandra och så är det ju gratis via internet. Ha en trevlig söndag!

 • 26 jul 2015 21:10

  Tack snälla Mosel och tar lite på krafterna med värk men hoppas min stötvågsbehandling jag påbörjat kan leda till bra resultat. Skype är ju toppen och vi ska prova detta. Hoppas du är nöjd med din söndag och har det bra. 

Logga in för att skriva en kommentar.