icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102797
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 mars 2014 20:46

I lördags energilös men idag fick jag mycket gjort

Skulle se en film i fredags kväll men somnade på soffan och vaknade halv ett på natten. Var så otroligt trött att det nästan gjorde ont inom mig. Vaknade på lördagmorgonen och fortfarande lika trött och kunde inte somna om. Pallrade mig upp redan kvart i åtta då jag ville se älsklingsserien Jims värld men kände mig trött och hängig hela dagen. Nästan så jag villa avboka att åka till A men gjorde inte det och det kände fint att komma dit och få prata och vara tillsammans. Imorse sov jag länge och kände som ett jubel inom mig när jag vaknade och var utsövd. Har hunnit med mycket bra saker idag och känner mig starkare och kan ta tag i allt som väntar på jobbet. När jag känner mig så här brukar jag tänka på alla bra saker jag har omkring mig i mitt liv och det hjälper. Jag har mycket som jag är djupt tacksam över och det vill jag inte glömma bort. Jag tänkte igår innan jag somnade att en bra relation är när man har trygghet med varandra utan att ta varandra för givna. Livet består av motsatser ibland på något märkligt sagt och jag tror på det. Som att det finns både vardag och äventyr i livet. När det gäller min mat så igår när jag mådde dåligt blev det en påse gott och blandat på bussresan till A. Kände sådant otroligt sötsug. Inte bra men å andra sidan det som är bra är att jag aldrig kommit tillbaka till smörgåsarna igen. Imorse åt jag en fantastisk god frukost med lax, avocado, melon och ägg. Höll mig mätt väldigt länge. Jag ser det som väldigt positivt att jag har kommit in i dessa vanor och inser som jag skrivit tidigare att jag behöver skärpa min planering när det gäller mat. Nu blir det en lite sen middag. Sommartiden ställer till det lite tror jag.. Lax puttrar på spisen och till det färsk sparris med parmesan och en klick bearnaissås till det.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.