icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 februari 2014 07:16
7

Hoppas på ännu en dag med sol

Igår hade jag intensiv huvudvärk hela dagen men inte när jag dansade zumba eller pratade med min väninna så det känns som stressbetingat. Idag ska jag jobba hemma hela dagen för att fokusera i lugn och ro på allt jag har att göra. Jag ska inte göra som jag brukar dvs äta en snabb lunch vid datorn. Jag ska laga god mat, vad vet jag inte ännu, och sedan ta en promenad i förhoppningsvis solljus. Viktigt att motverka den stress man har i sitt liv och hitta lugna oaser. Nu frukost och dags för skinka och auberginröra, ost och en kopp te. Bara andra dagen men känns så kul att jag har kommit igång.

Gillar

Kommentarer

 • 18 feb 2014 08:32
  Jag har hört nånstans att stress även har en negativ påverkan på vikten så självklart ska du stressa av. Ha en härlig dag i "alltet".
 • 18 feb 2014 11:45
  Aubergineröra lät jättegott! :-)
 • 18 feb 2014 13:20
  Triggy
  Vilken bra start ;) hejja dig!
 • 18 feb 2014 16:00
  Tack för alla trevliga kommentar och uppmuntran. Det värmer. Auberginröra är verkligen gott. Jag åt till lunch lammkotlett med sallad och auberginröra. Känner mig mätt just och vad bra det känns.
 • 18 feb 2014 16:26
  lenaek
  Hur gör du din aubergin röra?
 • 18 feb 2014 16:49
  Jag köper faktiskt färdig på en restaurang just nu men jag kommer att göra själv. Det är enkelt. Man gör dem mjuka i ugnen, behåller skalet. Sedan mixar med lite olivolja och salt.
 • 18 feb 2014 16:50
  lenaek
  Ok Tack för tipps. Ha en bra kväll

Logga in för att skriva en kommentar.