icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
12 december 2014 08:08

Hjärnans makt och kraft

Jag var med om något intressant igår som jag vill dela med mig av.

Jag är inte så praktiskt lagd och alltid när jag ska låsa upp hänglåset till garageinhägnaden brukar det ta sådant tid och jag har svårt att få upp låset. Igår tänkte jag för mig själv en sak när jag gjorde  det.Jag ska agera med självförtroende och det ska gå bra!  Det gjorde det också och jag fick upp låset direkt

Inser att hjärnan påverkar oss mer än vad vi tror och vi inte ska glömma dessa ord, jag kan och det ska gå bra. Det tar vi med oss i viktminskningsprogrammet och jag kommer inte att glömma detta.

Med andra ord.. Vi kan och det ska gå bra!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.