icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 augusti 2018 16:20
3

Hemresan närmar sig

Inne på fjärde veckan här i Spanien och snart är det dags att åka hem. Vi åker hem nu på fredag och det blir en rivstart när jag kommer hem då jag ska vara med i en internationell schackturnering över helgen. Ska bli väldigt roligt och kan inte känna mig mer utvilad än jag gör just nu. 

Vi har haft fantastiska dagar här!  På något märkligt sätt känns det som jag kommit tillbaka till en del av min barndom.  Kanske att tillvaron varit så kravlös och också känslan att springa i sanden på morgonen under våra strandpromenader och få vara precis som man är. Jag har till och med sjungit för full hals till vågornas brus. 

Igår hade vi en lugn dag hemma och lite senare gick vi ned till bassängen och simmade.  Kände att jag kunde slappna av mer nu när jag simmade och en känsla att glida mer genom vattnet.Tidigare har jag bara känt mig spänd och jag börjar förstå hur avslappnande det kan vara att simma.  Inget djupt vatten ännu och så se när jag är redo..

Efter det grillade vi på terassen och satt och såg ut över havet och alla bergen medan det mörknade och med tända lyktor.  Behöver jag skriva att vi bara fortsätter att skaka på huvudet för att allt är så overkligt fint.

Idag tog vi en tur in till Malaga och vad varmt det var. Känns verkligen hur kompakt det är med stadsvärme och luften stod stilla.  Vi åkte in för att starta processen med att ansöka om tillstånd för att hyra ut vår lägenhete och en ganska krånglig process då en ny lag kommit år 2016. Nu har vi fått blankett och en del saker förklarat för oss så första steget är taget. 

Just nu tar A en liten siesta och snart ska vi till ett köpcenter och A och hans son ska på bio och jag ska kolla i affärer under tiden. 

4c3068bb-e311-475c-9c80-707c3440b587.JPG

0e7e81fd-4d79-43dd-92ec-cff6817d161d.JPG

Gillar

Kommentarer

 • 29 aug 2018 19:05
  Lovis

  Maravilloso smiley

 • 30 aug 2018 06:16

  Sol värme strand & salta hav är verkligen balsam för själen.

  Vilken otroligt härlig ny "header" bild du har lagt upp- du strålar !

 • 1 sep 2018 22:35

  Stort tack Lovis, Lissalo och 8veckor för så fina ord!  Det är rätt att det är balsam för själven och jag saknar redan att springa i sanden men ska behålla känslan inom mig. 

Logga in för att skriva en kommentar.