icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102815
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
19 mars 2014 21:34
1

Hemma med doggybag och vad konstigt det kändes

En otroligt intensiv och rolig dag måste jag säga. Vaknade imorse med känslan att jag är fullt närvarande och ville stiga upp. Mycket speciell och fin känsla. Magiskt nog ringde väckarklockan i samma ögonblick och jag gick upp direkt. Dagen har varit otroligt intressant med massa givande föreläsningar hela dagen. Avslutningsvis middag på en mycket trevlig restaurang och vilken god mat. Portionerna var väldigt stora och jag orkade bara halva min portion och en av mina kollegor frågade om "doggybag" för min räkning. Kände mig alldeles röd i ansiktet även om de andra sade att det inte syntes något.. Nåväl, varför ska man skämmas, maten är betald och ska slängas annars. Jag vet att det i USA är hur vanligt som helst. Sist men inte minst, jag har en god middag imorgon kväll. Jag är mycket nöjd med min dag och nu väntar sängen. Åt en god lunch idag utan kolhydrater och ingen rastlöshet på eftermiddagen.

Gillar

Kommentarer

  • 20 mars 2014 05:40
    mosel
    Jag tror "doggybag" har blivit mer och mer vanligt i Sverige också. Och precis, man har ju faktiskt betalt maten och den slängs annars så man ska inte behöva skämmas :) Jag har märkt att jag blir fortare mätt sen jag började med viktminskningen. Det har nog att göra med att matsäcken vant sig vid mindre portioner. Förut åt jag en hel pizza utan några som helst problem och kände mig inte ens direkt mätt efteråt. Förr ett tag sen åt jag första pizzan på ca ett halvår och jag blev så proppmätt att jag inte orkade äta upp hela.

Logga in för att skriva en kommentar.