icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1095571
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
11 mars 2016 20:50
7

Hemma igen efter en intensiv resa

Precis kommit hem och idag har A och jag varit på resande fot i tolv timmar.Skönt att komma hem en fredag och ha en ledig helg framför sig.

Kunde ha slutat illa idag då A glömde sin ryggsäck med dator på bussen. Mycket folk på bussen och han lade upp ryggsäcken på bagagehyllan. Vad farligt det är att frångå sina rutiner och när vi gick av vad det stressigt och han tänkte inte på ryggsäcken utan bara på våra resväskor. Jag tänkte inte heller på den utan vi rusade iväg genom hela bussstationen för att komma till pendeltåget och köpa biljett för att åka till flygplatsen. Väl i rulltrappan ned till pendeltåget skriker A till och jag hör att det är ett allvarligt skrik. " MIn ryggsäck! " Han ger sig inte ens tid att åka ned helt utan kastar sig upp med alla väskor i samma rulltrappa och jag efter. Han hinner inte förklara något utan springer så snabbt han kan och jag förstod att han glömt den på bussen och jag stannar för att vakta våra väskor. Mycket orolig väntan för vad tråkigt att förlora sin dator.Inte bara värdemässigt utan för alla personliga saker. Allt slutade lyckligt och A kom till bussen som tack och lov inte hade åkt ännu och chauffören hade lämnat in den till kontoret. Det s k kontoret visade sig vara svårt att hitta och A berättade hur han fick springa som en vettvilling innan han kom rätt och fick tillbaka ryggsäcken. Slutet gott och jag blev påmind om när jag glömde min handväska på bussen här i Jakobsberg. Också stress och jag hade den på ett sätt jag inte brukar bredvid mig på bänken. Man måste verkligen ta sig tid att kolla.

Nu blir det till att summera alla intryck och hoppas allt kommer att löpa bra med lägenhetsaffären. Har och är mycket att hålla reda på och känns som vi kan skriva en bok om att köpa lägenhet i Spanien.

Matmässigt får jag komma tillbaka igen till mer LCHF men semester är semester. Har ändå gått bra och finns mycket grönsaker och nyttig mat i Spanien. Har inte blivit något småätande vilket är bra och något jag fått med mig från dåvarande periodisk fasta och mina nuvarande måltidsramar.

Gillar

Kommentarer

 • 11 mars 2016 21:15

  Skönt att vara hemma igen och skönt att datorn kom med.

 • 11 mars 2016 22:04

  Tack och verkligen tur med datorn. Hade bussen hunnit åka iväg hade det inte varit så lätt.. Skönt att vara hemma som sagt och det är roligt att resa men ma kan sakna små saker som sin morgontidning och kunna koka en kopp te t.ex. :-)

   

 • 11 mars 2016 22:52
  Bella50

  Gott slut på resan iaf. Det finns ärliga människor trots allt.

  välkommen hem och grattis till köpet. 👏🌹👍

 • 11 mars 2016 22:58

  Känslan är obeskrivlig när man får tillbaka något man glömt/ tappat. Minns såväl när jag fick tillbaka min handväska så jag förstår hur A kände sig. Blev glad att det ordnade sig.  Tack snälla för dessa ord  och den här resan betydde mycket för oss.

 • 12 mars 2016 00:17
  gasten
  Välkommen hem! Tur att ni fick med er datorn hem,det är tråkigt att förlora en dator, man har ju allting på datorn. Grattis till lägenheten!
 • 12 mars 2016 08:33
  Tita

  Ja usch vad lätt det är att gå ifrån sina grejer. Jag gick ifrån min handväska på ett kafé i gamla stan. Till all lycka såg servitrisen det på en gång och kom springande uppför trapporna med den. Bra att allt slutade lyckligt för A också.

  Jag förstår att det är skönt att vara hemma igen. Charmen med att vara utomlands är just att det är lite hur som haver men efter en tid börjar vi sakna våra fasta rutiner och våra vanor😄😄

  Ha det bra i helgen och vila!

 • 12 mars 2016 08:45

  Ja så otroligt skönt att han fick tag i datorn och skönt med din handväska. Jag vet hur det känns sedan jag glömde min handväska på en buss och fick tillbaka den.

  Ha en fin helg du också Tita.

Logga in för att skriva en kommentar.