icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074597
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 April 2015 21:22
6

Hemma från jobbet idag

 Idag har jag varit sjukskriven och väldigt svag samt sovit i omgångar.Osäker om jag kan gå imorgon.

Somnade igår vid gott mod då det känns som många pusselbitar börjar falla på plats.Jag har skapat för många dåliga vanor jag måste ändra på och däribland mina smörgåsar. Imorse åt jag en frukost med lax, ägg och avocado och vad bra det kändes. Likaså är jag van att alltid ha något till kaffet och gärna en bulle.Vad fort sådana vanor skapas men det känns så hemtrevligt för mig med gott kaffebröd. Jag har ibland gått in i en speciell ingång i Coop här i Jakobsberg för att kolla erbjudandet tre för 15:-. Suck..Detta måste brytas. Idag kokade jag kaffe på förmiddagen och tog bara en liten bit ost till. Ska fortsätta på dettta sätt och LCHFkaffebröd endast på helgerna.

Vidare slarvar jag med kvällsmat.Är inte så hungrig då men bättre jag äter något matbetonat och det behöver inte vara så mycket.

För att inte slå för mycket på mig själv så är jag stolt att jag inte ätit en enda godisbit sedan den gången jag slängde godispåsen som en ritual genom sopnedkastet.Likaså choklad har jag klarat mig utan trots att jag varit sugen ibland på någon god sådan till kaffet. Blev en dålig vana när jag åkte buss till jobbet att gärna ha en chokladbit men det går att bryta som vi alla vet här.

Jag känner mig positiv och längtar efter att få må bra av att hålla mig helt till LCHF.

Gillar

Kommentarer

 • 21 Apr 2015 22:15

  Tack LissaLo!

 • 21 Apr 2015 22:45
  Tita

  Pepp på dig och krya på dig!yes

 • 21 Apr 2015 22:59

  Tack Tita! :-)

 • 22 Apr 2015 07:55
  ImmaAmmi

  Snabbt tillfrisknande!

 • 22 Apr 2015 18:46
  Bella50

  Önskar dig en snar bättring...och visst var det riktigt lyxigt med ägg-avokado-frukost ? 😉👏🌹👍

   

 • 22 Apr 2015 19:51

  Tack Bella50 och håller med om att det är lyxigt. Kul med LCHF också att det finns så mycket sådant som både är nyttigt och säter guldkant på tillvaron.

Logga in för att skriva en kommentar.