icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 maj 2015 22:59
2

Hemma från festen

 En intensiv dag idag då vi hade utbildningsdag och högt tempo. Tyvärr för kort planerad lunch och jag kunde inte äta på  mitt vanliga fantastiska lunchställe samt jag hade inget att ta till mellanmål såvida jag inte ville köpa en bulle men det ville jag inte. Åt lunch men blev inte lika mätt som vanligt.  LIte kämpigt att vara hungrig men jag höll ut..

Festen var trevlig och jag kände mig fin i mina kläder. LIte segt bara att vänta länge på  maten. Vi var där 18.00 och fick mat först vid halv nio och lite väl sent. När en kollega sade vid halv tio att hon behövde gå hem så hakade jag på och kändes skönt. Vid Tcentralen upptäckte jag att jag hade en minut på mig innan pendeln gick och jag sprang, bara för att höra tid för avgång när jag kom till tåget. Jag tryckte på knappen till dören och hörde hur konduktören skrek bort från tåget.Jag backade direkt men en man som satt på en soffa skrek till mig och pekade på en dörr som var öppen. ( Tack du okända människa! )  Jag kastade mig in och hann precis. Skönt att slippa vänta 15 minuter när man bara vill hem..

Jag är nöjd med min dag och kväll.Matmässigt väldigt bra.Ingen potatis på festen utan blomkålspuré som var hur gott som helst. Lite roligt och visar bara hur bra LCHF är...

Gillar

Kommentarer

 • 22 maj 2015 05:29
  Krusmor

  Oj! Så pulshöjande hemresa för dig!

  Och så härligt att höra att du trivs med LCHF :)

 • 22 maj 2015 20:08
  Bella50

  Det kan bli en pärs att få mat borta. Bäst att vara hemma och äta när man är hungrig....även om det är kul med fest oxå.

  Nästa gång får du "bottna" med nåt så du klarar dig under väntetiden. 😬

Logga in för att skriva en kommentar.