icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
31 oktober 2014 21:29

Helt uttröttad och sist kvar på jobbet

En riiktigt jobbig dag som krävde mycket av mig. Känner att på något sätt vill jag inte jobba så hårt och intensivt och med så mycket press. Måste finnas någon lösning någonstans och jag vill inte bli utbränd.

Hade en också en jobbig hemresa då jag åkte så sent att min direktbuss slutade gå. Det blev buss till Sundbyberg och jag blev glad när jag såg att det var en minut till pendeln skulle gå. Sedan inte lika glad då det stod Spånga på tåget. Först förstod jag inget alls men sedan kom jag ihåg att det är bussar som ersätter några dagar. Suck och jag fick stå i en fullpackad buss och busschauffören var inkallad från landet och körde fel och alla skrek hur han skulle göra. Otroligt nog kom vi fram till sist.

Nu är det helg och jag bara landar i känslan. Maten har gått bra idag trots stress på jobbet och jag åt inget alls av chokladasken som ställdes fram eller när vi fikade och firade av en kollega som ska gå mammaledighet. Nu blir helgen spännande och se vad jag ska hitta på i matväg. Jag vill prova något nytt.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.