icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1096363
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
3 mars 2016 07:14
3

Helt på rätt väg

Jag  är på facklig kurs just nu i min nya roll som kontaktombud och hur intressant som helst. Känns riktigt stimulerande och inspirerande. Trevliga människor från andra företag och jag börjar förstå sammanhangen mer bakom det fackliga arbetet. Idag är tredje och sista dagen och tiden har verkligen gått fort.

Mycket kaffebröd som alltid när man är på kurs men har gått lätt att hoppa över det och jag åt goda sallader till lunch på igår och i förrgår.

Igår hämtade jag en leverans av nya kläder på Next i storlek 38 som passade perfekt och är väldigt fina. Verkligen roligt! Kunde nästan inte somna igår för jag tänkte på alla matchningar och vad jag skulle ha till. Jag gillar sådant som ni vet. :-)

Läste Gittans tänkvärda och fina inlägg, Jag tänker på dem ibland. Som handlade om  var många som börjar skriva här tar vägen. Jag saknar många. Det är lätt att sluta skriva när det inte går riktigt bra men det är då man behöver det som mest. Jag fick t.ex hjälp av skrivandet att anaysera mig själv och se vad som hindrade mig att hålla min vikt och kunde eliminera kaffebröd och nötter. Jag är emot engelska uttryck då jag vill vårda vårt eget språk men Kill your darlings tycker jag är ett mycket bra och talande uttryck.

Ikväll är det spanska och jag kämpade med läxan igår ikväll och fick bra hjälp av snälla A. :-)

Gillar

Kommentarer

 • 3 mars 2016 07:22
  aregnisw

  Trevligt med nya kläder den dagen får jag väl drömma om nu är går allt till läkare och tandläkare men jag har ju kläder i garderoben så jag kan ju börja använda sådant som varit för litet för några månader sedan men det är ju alltid kul att få något nytt.

  Ha det bra på spanskan ikväll smiley

 • 3 mars 2016 07:32
  Bella50

  Härligt med "rätt kurs" både privat och jobb.🌹👍

 • 3 mars 2016 08:35
  Tita

  Det är aldrig för sent att lära sig nya saker, kul att du gillar det.

  Pepp på dig!

Logga in för att skriva en kommentar.