icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074614
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 April 2015 08:09
4

Helgen är ett oskrivet blad

 Igår var jag på massage för min arm efter jobbet och jag var också väldigt stel i nacken.Kan säkert påverka min huvudvärk.Hon kände i nacken och hon frågade om det gjorde ont och jag gallskrek. Svar nog kan man säga...

Hon är bra och min axel känns lite bättre idag faktiskt.

Sedan iväg till hattaffären för hattrprovning och hatten satt bra. Äntligen en hatt som jag får på mig eftersom jag har så stort huvud samt en underbart vacker blå färg.Nu ska  den skäras till och sedan dekorers med ett band  av blommor.Känns riktigt roligt.

Jag var trött igår när jag kom hem och A var lite låg och dämpad men han jobbar mycket just nu.  Som vanligt undrar jag om det är något jag gjort eller fel på mig i dessa lägen  och det är min svaga punkt hos mig själv. Jag ställde aldrig den frågan som tur var och vi lade oss båda tidigt igår.

Känner att tappar motivation och behöver bli mer målinriktad.Känns bra att skriva behöver och inte måste...Idag ska jag fundera lite på min framtida strategi men först  ska jag städa och torka golven. Det är också motion som jag brukar säga. :-)

Igår slängde A den smutsiga mattan som varit på balkongen och ett arv från förra hyresgästen. Usch,och skönt att bli av med den. Vi ska lägga på trägolv istället på balkongen och det kommer att bli fräscht och fint.

Gillar

Kommentarer

 • 18 Apr 2015 08:11
  utter

  Vad skönt att axeln känns lite bättre idag! Åh, vill se hatten när den är klar!! :-D

 • 18 Apr 2015 08:16

  Tack Utter och jag är själv så nyfiken på hatten..Lovar att visa bild.:-)

 • 18 Apr 2015 08:18
  Tita

  Bra att du inte ställde frågansurprise alla får vara lite trötta och låga ibland. Det är också ett sätt att vila lite i sig själv. Vi kvinnor är alltid så snabba med att fråga "och vad är det med dig idag?" Istället för att avvakta. Jag är själv likadan fast jag beskyller inte mig själv utan är snarare irriterad på motparten som är låg. Det är inte heller bra!

  Ja, ja tvåsamhet handlar om att kunna anpassa sig. Vi har gjort det i 51 år nu och det känns fortfarande roligt.

  Ha det bra!

 • 18 Apr 2015 09:14

  Vad fint med 51 år och visst är ett förhållande så att man måste få vara lite låg och dämpad ibland. Det är ju också lättare att hantera sådant när men lever tillsammans än i ett särboförhållande. Skön känsla att ha varandra nära och det är det viktigaste samt även att kunna resonera på ett bra sätt. Ha en fin lördag.

Logga in för att skriva en kommentar.