icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 april 2017 09:30
5

Healing med kristaller

Idag är första gången på länge jag vaknar och känner mig riktigt utvilad och med energi inför den nya dagen. Vilken härlig känsla! Både A och jag lade oss klockan tio igår och sov hela natten. 

Ska börja jobba igen imorgon och ska fortsätta att ta hand om mig själv. Förra veckan provade jag kristallhealing för första gången i mitt liv då jag var nyfiken och det var en stark upplevelse och mycket välgörande. Kom i kontakt med en kvinna jag fick förtroende för och hon läste av mina energier innan vi startade. Det var så klockrent att jag rös och hon sade saker som bara jag själv kände till. Jag kommer att fortsätta med detta då jag tror det kommer att hjälpa mig mycket. 

Det här var samma dag jag var hos läkaren förra veckan för att ta prover och prata om min situation. Jag berättade att jag skulle på healing och jag tänkte att nu fnyser hon nog. Förutfattad mening för hon sade att det var bra och gjorde gott för själen. Fint med läkare som har en helheltssyn. 

Gillar

Kommentarer

 • 23 apr 2017 09:36
  viljans

  Peppkram till dig!👍💖

 • 23 apr 2017 10:16
  piaan55

  Även en pepprad från mig

  Healing är häftigt. Kristall healing har jag ej hört. Låter mycket spännande. Ha en underbar dag och kommande vecka

  ☘☘☘👍

 • 23 apr 2017 10:55

  Spännade och vad trevligt att du känner att det hjälper.

  Vi plockade och tog hem en hel del halvädelstenar när vi var i Sydafrika. Min favorit är tigeröga, jag undrar vad den har för krafter?

  Senast uppdaterad 24 apr 2017 07:01

 • 23 apr 2017 21:15

  Var räd om dig det är mäktiga krafter man leker med, det fungerar och man vil ha mer. Vi använde det i skyttet det fick jag ångra.

  Senast uppdaterad 23 apr 2017 21:18

 • 24 apr 2017 06:45

  Tack allhopa för stöd som värmer!

Logga in för att skriva en kommentar.