icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
6 januari 2016 21:27
8

Har haft fantastiskt sköna dagar men ändå

..känner jag mig lite lätt nedstämd och vemodig ikväll. Dock har jag varit på ett pass på SATS och det kändes bra. Förutom att jag var hur stel som helst men det visste jag om..  Köpte en yogamatta för jag ska börja träna onlineträning innan jag går till jobbet på mornarna. Start imorgon och start även för fasta 16:8. Har tänkt köra fyra dagar i veckan och se hur det fungerar.

Känner mig väldigt utvilad och A påpekade också idag att jag såg utvilad ut. Nu hoppas jag så få ha kvar den känslan. Kan känna att allt detta kämpane jobbmässigt har gjort att jag börjat tvivla  på mig själv och om jag är tillräckligt effektiv. Ingen bra eller rolig känsla.

Känner mig laddad för att fortsätta min viktresa. Har tappat taget lite men inget katastrofalt. Jag ska svänga in på rätt spår igen och som tur är har jag inte ramlat av tåget utan kan lätt ta mig upp igen..

Gillar

Kommentarer

 • 6 jan 2016 21:47
  paloma

  Har du varit ledig länge är det naturligt att känna sig nere när du ska tillbaka till ett jobb du inte riktigt känner för, förhoppningsvis blir det bättre när du väl är där.

  Vikten och dina matrutiner kommer du nog lätt in i igen, du har ju klarat det jättebra tidigare.

 • 6 jan 2016 21:58

  Tack Paloma och du har nog rätt både när det gäller vikt och jobb. Har fallit lite väl mycket för något gott till kaffet när jag varit ledig, min stora svaghet. Kommer bli bra för mig att fortsätta med 16:8 för det passar mig.

 • 6 jan 2016 22:07
  gasten
  Det är svårt att äta rätt mat när det varit så mycket helger,blir bättre nu när helgerna är slut, du kommer snart in i rätt rutiner. Pepp till dig!
 • 6 jan 2016 23:42
  Bella50

  Du kan luta dig emot mig på tåget. Inga problem. Jag sitter stadigt i sätet.

  Snart åker vi ut från stationen och då blir det raka spåret framåt .❤️❤️❤️

 • 7 jan 2016 06:46
  marre64

  Du kommer in i det snart igen. Vi måste få göra små avsteg ibland, bara vi hoppar in på rätt spår igen laugh

  Hoppas att du känner dig piggare och gladare i dag heart

 • 7 jan 2016 06:50
  aregnisw

  Det kommer säkert gå bra nu när allt blir som vanligt igen och så där kan det vara för många när det är så här mycket helgdagar, man blir lite konstig tycker jag, vet inte riktigt vilken dag det är. Pepp och Lycka till med yogan o allt yes

 • 7 jan 2016 10:31
  Tita

  Det är rutiner som saknas, vi mår bra av att ha lite rutiner det känns tryggt på nåt sätt. Långa helger blir oroliga men de ger vila för kropp och själ😀

  Du kommer in i vardagslunken igen och jobbet börjar rulla på, du vet vad du kan. Det är tillåtet att vara lite låg ibland det stärker trots allt😍😍😍

 • 7 jan 2016 11:46
  FrkM

  Vi är många som startat om lite på sista tiden. Bara häng på :)

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

Logga in för att skriva en kommentar.