icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
19 augusti 2016 17:45
9

Har det bra men blivit förkyld

Tråkigt att behöva bli förkyld på semestern men jag var ganska utarbetad innan jag åkte iväg samt många temperaturförändringar med bussar med AC och sedan varmt igen. Känner mig dock en aning bättre idag och tar det lite lugnt och är hemma och vilar idag. En fin lunch vid havet har det också blivit och jag klagar inte. :-)

Känns som en fin semester att få tid att samla tankar och reflektera. Jag är helt klar att jag ska börja med L7 när jag är hemma igen nästa lördag. Igår var jag, A och hans söner på ett fint köpcenter här i Malaga. El Corte Inglés. Vilken plats och vad mycket fina saker ! Dyrt men det gick att hitta mycket fint på rean. Jag fick en timme för mig själv så jag slapp plåga killarna med att titta på smycken och kläder..   Det resulterade i en snygg kjol och blus till hösten. Jag gjorde något som kanske verkar vansinnigt men jag kunte inte få upp blixtlåset helt på kjolen men jag köpte den ändå istället för att gå upp till en högre storlek. Jag ska ned och detta ska bli min motivator ! I slutet av september ska jag ha denna kjol på mig.

Gillar

Kommentarer

 • 19 aug 2016 17:59
  gasten

  Du är jättefin på bilden ! Konstigt att man alltid ska bli förkyld när man kommer till varmare breddgrader. Det blir jag varje gång jag kommer till Spanien.

  Hoppas att du kryar på dig snart Ha en fortsatt fin semester !

 • 19 aug 2016 18:03

  Tack Gasten ! :-) Ja det är konstigt att bli förkyld med så mycket sol men temperaturväxlingar är farligt för kroppen. Vi hade också ett ganska tufft tempo en dag med besök och tivoli samma kväll och inte hemma förrän vid 2.00 på natten. Jag tror förkylningen går åt rätt håll och att titta ut över havet är bra medicin. :-)

 • 19 aug 2016 18:22
  gasten

  Ja det är fantastiskt med en sådan utsikt ! Det ger riktigt ro för själen !

 • 19 aug 2016 22:25
  Bella50

  Krya på dig eleganz 😧👍

 • 19 aug 2016 23:34

  Tråkigt med förkylning krya på dig.

 • 20 aug 2016 08:33
  aregnisw

  Krya på dig o hoppas du blir bra fort smiley

 • 20 aug 2016 09:14

  Hoppas du kryar på dig snart. Själv vaknade jag nu på morgonen med känningar i bihålorna, så typiskt. Jag har tagit en Alvedon och hoppas det hjälper för jag ska njuta av solen och värmen idag, så det så.

 • 20 aug 2016 10:46

  Håller verkligen tummarna LUAL att du får njuta av värmen och vackra  Malaga denna helg! Var försiktig med AC och att sitta i drag. Ha det riktigt fint. :-)

 • 22 aug 2016 11:31

  Tack Lissalo och du har rätt med förkylningen. Hoppas du också kan åka till Spanien någon gång. Det är overkligt fint att vara här!

Logga in för att skriva en kommentar.