icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 juni 2014 21:29
3

Han heter Igor och är rökfri

.. samt kommer att stå utanför din port kl.13.00 i dag var allt jag fick veta om min spekulant på att hyra lägenheten via mail i morse. Kändes nästan lite kusligt som en film. Jag var tvungen att kolla att verkligen företaget fanns och jag har ju fantasi som sagt. Allt verkade vara i sin ordning. 

Denne Igor kom och var verkligen en trevlig person från Ryssland och skulle jobba här. Han tyckte om min lägenhet men allt föll på att han och hans fru och lilla dotter skulle bo här vilket min lägenhet är på tok för liten för. Här var det verkligen brist i kommunikationen. Måste säga att det är verkligen intressant koncept att hyra ut till företagö och man får så mycket hjälp på vägen och det känns tryggare. 

Nu har jag nästa visning imorgon kl. 17.0O och jag är ledig imorgon. Kan behövas för detta börjar nästan bli heltidsjobb.. :-) 

Gillar

Kommentarer

 • 25 jun 2014 22:01

  Det är bra att du är försiktig och kollar upp före, man vet ju aldrig.
  Ja, jag känner igen det där sen jag har hyrt min lägenhet att det kan bli många visningar och spekulanter och ja, ibland är det jättejobbigt. Helst om de ändrar sig och ibland över sånt man redan uppgett från start i själva annonsen - varför kommer de då på visning. Men det brukar ordna sig till sist! Pepp pepp!

 • 25 jun 2014 22:03

  Tack och jag är inte så orolig vilket känns skönt. Det kommer att ordna sig. I helgen måste jag dock börja packa för flytten närmar sig med stormsteg. Underbart! 

 • 25 jun 2014 22:11

  Ja, det närmar sig nu! Vad roligt och spännande!

Logga in för att skriva en kommentar.