icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
13 september 2013 07:47

Härligt med frukost

Vaknade väldigt hungrig faktiskt och mer hungrig än första gången jag fastade. Desto härligare nu när ägget kokar på spisen och jag får äta en god frukost. Det är faktiskt fördelen med 5:2 dieten ur ett lite filosofiskt perspektiv. Man lär sig uppskatta de små tingen i tillvaron.. Man får även ett annat perspektiv på sitt ätande. Idag är jag ledig och jag inser att en utmaning blir att inte ta något gott fikabröd till kaffet som har blivit en vana för mig när jag är ledig. Jag ska klara det och jag tror sockret har en stor orsak till min viktökning.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.