icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074583
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 April 2015 19:05
5

Härliga fredagkväll och kronärskocka puttrar på spisen

 LIte lätt jobbig dag då jag fick girlanger som dansade framför ögonen på jobbet.Längesedan jag hade det och det är en typ av migrän. Jag blev rädd första gången och skrev till S:t Eriks sjukhus och frågade och fick till svar att det var migrän och inget farligt. Jag fick stå en stund inne på toaletten i mörkret så gick det över men jag har varit lite matt och svag idag Nu är det helg som väntar och jag får vila lite.

Känns bra med maten dock åt jag en kokoskaka till kaffet idag som mina kollegor bjöd på. Vad gott det är med kokos och choklad och jag ska leta efter något liknande LCHFrecept.  Lite tråkigt med våra fikastunder på jobbet som jag initierat för att vi ska kunna umgås då kollegorna skyller på dessa att de har gått upp i vikt.Sanningen är ju om jag ska vara helt krass att de har ätit för mycket av fikabrödet. Man kan aldrig skylla ifrån sig utan sanningen börjar hos en själv. Sedan att man inte slår på sig själv och inte är så hård det är en helt annan sak.

Visste inte vad jag skulle äta ikväll och plötsligt kände jag för att äta en kronärtskocka med lite rörts smör till. Ska bli riktigt gott och den puttrar på spisen nu.

Gillar

Kommentarer

 • 24 Apr 2015 20:54

  Tack och vad bussigt att kolla kokostoppar... :-)  Önskar dig också en trevlig kväll.

 • 24 Apr 2015 19:58
  Bella50

  Hoppas du slipper sånt mer nu 😊🌷

   

 • 24 Apr 2015 20:02
  Donnina

  Ja det där dallrandet framför ögonen har jag också titt som tätt men det brukar inte vara mer än 5-10 minuter. Värst är om det inträffar när man kör bil, då får man stanna en stund och vänta tills girlanderna försvinner. Jag blir, till skillnad från dig, inte ett dugg påverkad. Vet att vissa får huvudvärk efter attacken.

  Kronärtskockor är gott, det var länge sen. Nu kommer snart den färska sparrisen  som är ännu godare tycker jag. Gärna med brynt smör och riven parmesan på! cheeky

  Trevlig helg! smiley

 • 24 Apr 2015 20:09
  salsasyrra

  Jag tror att jag har sett recept på kokostoppar a la LCHF, men kommer inte ihåg vilken hemsida..kanske lchf-gourmet..kommer jag på sidan så hojtar jag till..annars har du ju bakautansocker.se där finns det ena efter andra gottisrecept..Ha en trevlig kväll!

 • 24 Apr 2015 20:13

  Det är samma för mig Donnina att det är ca 10 minuter men jag är tvungen att blunda för att få bort dem. Förstår att det är jobbigt om man kör bil.Verkar komma av trötthet.

  Kronärtskocka är så gott! Även färsk sparris. Bra tips   Trevlig helg till dig också! :-) 

Logga in för att skriva en kommentar.