icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
12 januari 2014 19:45
2

Härlig känsla att känna sig nöjd med sig själv

Otroligt att man kan känna sig så glad över att jobba extra en helg. Jag gör det iallafall. Jag har rett ut några krångliga saker genom att sitta i helt öde kontorslandskap. I vanliga fall brukar jag jobba hemifrån men i fredags tog jag inte med mig datorn hem. Kändes faktiskt riktigt bra att få helt fokusera och skönt med denna tystnad. Börjar förstå varför jag är schackspelare.. Nåväl, skämt åsido är det jättekul med mina kollegor och vi har verkligen hur roligt som helst men dessa timmar helt ensam idag var verkligen värdefulla. Känns bra att börja veckan på det sättet. Imorgon kväll blir det zumba och det ska bli spännande. Kul att få prova så många olika danser. Jag har svårt att hitta rytmen i min mat minst sagt. Idag har jag bara ätit en chokladkaka och det är inte bra. Ska boka tid med min personliga tränare jag ska få och har jag bara något att följa kommer det att gå hur bra som helst känner jag. Behöver lite struktur när det gäller maten men är dock glad att jag har fått det med motionen. Pusselbitarna ska snart falla på plats känner jag.

Kommentarer

  • 12 jan 2014 20:30
    lenaek
    Skönt att du är nöjd med din dag. Pepp!!!
  • 12 jan 2014 20:50
    Tack och det är en så skön känsla man klarat något man tyckt varit lite jobbigt. Känns bra. Hoppas du haft en fin dag.

Logga in för att skriva en kommentar.