icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
10 januari 2014 06:41
2

Här ska dansas

Var på mitt första träningspass på SATS i onsdags och vad roligt det var med Sh´Bam. Nu är mina onsdagar vikta. Läste om dansen i en tidning och blev nyfiken och det var verkligen så roligt som det stod. Nu är jag inskriven på SATS som medlem och ska även få tillgång till personlig tränare. Dyrt men värdefullt. Känns verkligen som ett steg på rätt väg. Ikväll ska jag prova en annan dans. Känns extra roligt att kunna fokusera på dansen då jag gillar det och har även ett zumbapass inbokat på måndag kväll. Nu gäller det att komma igång med kosten och toppen att få råd av en personlig tränare.

Kommentarer

  • 10 jan 2014 08:24
    Hjärta
    Men vad roligt Eleganz .-)) Sh´Bam är ju såå roligt. Jag kan lova dig att det är så väl investerade pengar med en pt. Jag önskar dig ett jätte lycka till!
  • 10 jan 2014 19:49
    Tack snälla Hjärta och det känns riktigt bra även om jag har bara gjort två pass än så länge men känner att jag är på rätt väg. Jag har ju längtat att få in rörelse i mitt liv och jag tycker om att dansa. Ska bli intressant med en pt och jag tror också att det är väl investerade pengar. Önskar dig en fin fin helg.

Logga in för att skriva en kommentar.