icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1096833
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 augusti 2014 14:20
3

Hälsning från Marocko

Nu är det över en vecka sedan jag åkte iväg och mycket har hänt. Resan gick bra men det var lite kämpigt med alla turer och svårt att hitta i Malagas flygplats när jag letade efter bussen till bussstationen. Mycket nervositet och vilken skillnad mot när man åker på ett plan och är framme när det landar. Tur att jag hade lappar med mig dit jag skulle så jag kunde vis och fråga. Känslan var obeskrivlig när jag slutligen satt på färjan över till Ceuta. Jag hade ju min vana trogen googlat och visste att det kunde bli sjögång men det gick bra och båten var inte lika liten som jag trott. I min fantasi hade jag föreställt mig något som djurgårdsfärjan men det hade ju inte fungerat med tanke på hur mycket folk som reser.. Väl framme väntade A och hans två söner och jag fick koppla av effter alla turer på resan.  Vilken känsla och man växer samtidigt av sådana resor när allt inte är serverat.

Just nu är A och killarna på stranden och jag tar det lite lugnt hemma i lägenheten. Man orkar inte så mycket när det är som varmast på dagarna. Jag har faktiskt inte badat ännu då jag var majsjuk i tre dagar och det var inte roligt. Jag mådde riktigt dåligt men nu är jag frisk igen men försöker att vara försiktig med jag äter.

Senare ikväll ska vi ta en tur till en närbelägen stad Tetouan och handla bland annat och kolla på staden som är väldigt vacker. Som så mycket annat här  men otroligt annorlunda. Jag är nästan yr i huvudet av allt nytt.

Gillar

Kommentarer

 • 26 augusti 2014 14:40
  mosel

  Kul att höra från dig! Bra att resan gick bra trots allt men tråkigt att du fått magsjuka. Låter kul att ni ska till staden Tetouan ikväll. Förstår att det är mycket nytt att ta in. Hoppas du mår bättre och fortsatt trevlig semester! Pepp pepp! :)

 • 26 augusti 2014 14:47

  Tack  Mosel och ingen fara med mig. Svårt med nya bakterier men nu är jag frisk igen. :-)  Otroligt mycket nytt och bara åka taxi som vi ska göra ikväll är helt annorlunda och jag kommer att beratta mer. Hoppas du har det bra,

 • 26 augusti 2014 15:49
  mosel

  Tack, jag har det ganska ok :)  Jag ser fram emot att höra mera sen :)

Logga in för att skriva en kommentar.