icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 augusti 2015 21:34
5

Hälsning från Marocko

Natten till onsdagen ringde klockan 3.15 och det  blev inte mycket sömn den natten. Måste säga att resan gick ovanligt bra med alla byten och härlig känsla att sitta på båten från Spanien och veta att A väntade på mig när jag skulle komma i land.

Nu har vi haft några lugna dagar och detta år har vi bestämt att laga mer mat hemma för att undvika magsjuka. Jag blev  verkligen riktigt sjuk förra året och  det var inte roligt. Igår lagade vi mat i en gemensam ugn man kan gå till och vad otroligt gott det blev. Idag åt  A och pojkarna pasta med tonfisk och jag lagade till en omelett. Imorgon ska bli bjudna på couscous på marockanskt sätt och det ska bli spännande att prova. Jag försöker äta LCHF så gott det går men hoppar över 16:8 tills jag är hemma igen. Frukost brukar bli en bit ost och en bit mortadella. A viftade med en munk första morgonen men där blev det blankt nej. Ska försöka äta så förståndigt och sunt som jag kan.

Avstår glass för jag tror det var en bidragande orsak att jag blev så sjuk förra året.

Det var tre och en halv vecka sedan vi sågs A och jag och det kändes verkligen. Jag insåg hur mycket vi saknat varandra och hur väl man behöver varandra helt enkelt.

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 23 aug 2015 11:09
  gittan52

  Värme, annorlunda mat och bakterier kan nog påverka magen en hel del. Hoppas du får hålla dig frisk och att ni kan njuta av er semester.

 • 22 aug 2015 08:46
  Tita

  Hoppas att du får en bra semester utan magsjuka och med en stillastående vikt!

  Pepp på dig!

 • 22 aug 2015 07:30
  aregnisw

  NJUT smiley själv åker jag till skärgården inte fy skam det heller. Men det kan vara nyttigt att vara ifrån varandra då längtar man desto mera när man ses igen smiley

 • 22 aug 2015 06:40
  ImmaAmmi

  Surkål och mjölksyrade grönsaker kan rekommenderas, speciellt utomlands & särskilt i varmare breddgrader... Mjölksyran,dvs vätskan som surkålen och grönsakerna ligger i, är mycket bra, enkel, billig & stabiliserande mag-medicin.

  Glömmer aldrig en sommar när vi bilade runt i Europa. Alla andra blev magsjuka, medan min far, som är hälsokost-vegetarian åt surkål minst en gång varje dag. Sedan när vi hade en glasspaus någonstans i syd-Europa i 35-40C graders värmeböljan drabbades vi alla andra  (7/8 personer) av magsjuka -utom han- trots att han dessutom hade ätit vispad grädde till sin glass också!

 • 22 aug 2015 01:08
  Bella50

  Åh, vad jag gläds med dig....👏👏👏men akta dig för glass utomlands.

  Det kan vara förädiskt 👎😳

  njut av semestern.🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.