icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 november 2016 21:42
3

Hade matlåda med till schacket i söndags

Allsvensk match i helgen och lustigt nog hade vi hemmamatch mot Järfälla Schackklubb. Hade passat bra för mig annars med bortamatch som bor i Jakobsberg.  Det blev en spännande match och jag vann mitt parti och räddade oavgjort. Mycket roligt!

Jag var också duktig som hade med mig matlåda men det är som förgjort när det gäller mat och schack för mig. Sitter som klistrad vid brädet och kommer inte ur fläcken. Måste ändra på det för det är bra att få ny energi, både mat och mentalt. Matlådan fick jag vackert bära hem igen och åt till middag istället.

Efter partiet hade jag tid hos min hattmodist för att prova festhatten till bröllopet. Småskrattade lite inom mig själv när jag såg ut över schacklokalen och alla som spelade och jag tänkte att måste vara historisk när det gäller att hinna avsluta ett schackparti för att hinna till en hattmodist... Blev lyckosamt då jag både vann partiet och hatten passade.smiley Dock är inte hatten färdig ännu utan jag ska hämta den nästa vecka. Då är min klädsel färdig då jag köpt en pälscape och får låna en svart liten väska av en kollega. Härligt att den stora dagen närmar sig!

Stressiga dagar jobbmässigt just nu och har tagit på mina krafter. Kände en lätt förkylning i kroppen igår och hoppade över zumban ikväll och hoppas förkylningen kan gå tillbaka. Ska lägga mig tidigt ikväll.

Gillar

Kommentarer

 • 22 nov 2016 21:52

  Grattis till vinsten. Men bränsle behöver hjärna med, Lycka till.

 • 22 nov 2016 22:43
  Bella50

  Grattis till vinsten...och håll dig nu "på mattan" så du inte blir förkyld till den stora dagen.

  Vore förargligt...och vad spännande med "hatten" som väl har nåt fint namn, tror jag.

  Ganache är nåt annat...men det låter som det...😆👍

 • 23 nov 2016 09:15
  Tita

  Grattis till bra match!!💐

  Hoppas att vi får se fina bilder sen av brud och hatt😃

  Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.