icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1095579
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 oktober 2015 20:27
3

Gräv där du står

Finns ett gammalt uttryck som heter Gräv där du står som jag tycker ligger så mycket sanning i. Förra veckan t.ex ville jag köpa nya gardiner till köket och såg ett par på HemTex men bestämde mig för att avvakta lite. Det gjorde jag rätt i för idag i min gamla lägenhet sade min sambo det jag inte tänkt på att vi tar gardinerna som hänger i rummet  till köket. Värt att prova och blev hur bra som helst. Även en liten kista jag lekt med när jag var barn och hade klippdockor i blev ett fint blickfång i vår hall.Värt att tänka på !   Jag ser det även som att det finns mycket man kan hitta inom sig själv..

Gräv där du står och vi har mer inom oss än vad vi tror !

Gillar

Kommentarer

 • 25 oktober 2015 07:09
  Bella50

  Att byta plats på saker ger ofta ett helt nytt uttryck. Toppen 👏🌹👍

  Vi ska ju inreda vårt lusthus litegrann framöver....men jag köper inget dit än.

  Har tänkt att först inventera vad som finns i gömmorna och passar för ändamålet.

  Jag får "ide'er" hela tiden. Utrymmet är inte så stort...så det gäller att tänka till och planera smart. Maken brukar opponera sig mot mina ideer ( han tänker på jobbet för hans del, kan jag tro ) ....men inte den här gången. Inte än iaf....😬

 • 25 oktober 2015 09:47
  FrkM

  Det uttryckt fungerar och är värt att tänka på när det gäller det mesta. Shopping - problem etc. Jag har skrivit om effektiv rensning i somras. Då kan du ana att massor kommer fram. Är du intresserad av att läsa lite så hittar du det här:

  http://padetrettio.blogg.se/category/rensa.html

  FrkM

 • 25 oktober 2015 19:29
  aregnisw

  Bra tänkt där du yes

Logga in för att skriva en kommentar.