icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
19 september 2014 21:57
2

Grät av trötthet när jag kom hem idag

Det har varit en intensiv vecka även om det hänt många roliga saker. Inatt hade jag så ont i magen att jag inte kunde sova. Idag när jag kom  hem grät jag för att jag var så trött. Kände mig som ett barn  och jag vill inte klaga egentligen men tror jag behöver koppla av. Det är roligt att pyssla i lägenheten men tar på krafterna och även detta med att vi inte har några dörrar just nu är jobbigt. Dock, nu är vi så nära. Dörrarna kommer på tisdag och soffan är beställd och kommer nästa vecka. Känns fantastiskt att få möjlighet att sitta i en soffa och få koppla av och se på teve. 

Känner mig lite ostrukturerad när det gäller min mat även om jag samtidigt har ganska bra kontroll. Har inte tappat greppet som jag gjorde i somras och ska snart börja på allvar. A har slutat helt med choklad och läsk och gått ned mycket. Det visar att man egentligen inte behöver göra så stora ansträngningar utan sluta med osunda vanor och på lång sikt ger det resultat. Sedan har ju män lättare att gå ned orättvist nog.. Grrr.. :-) 

Idag hade jag ingen att äta lunch med och skickade ut ett mail om någon ville luncha med mig. De flesta hade matlådar med sig men jag fick "napp" och lunchade med en kollega jag inte brukar prata med så mycket. Kul att lära känna varandra lite mer och skrämmande att man inte hinner prata så mycket med varandra. Denna vecka har jag haft många luncher med kollegor jag inte har lunchat med tidigare och vad kul och berikande det känns. 

Gillar

Kommentarer

  • 19 sep 2014 22:24

    Stackars dig, det har varit så mycket och intensivt nu sista tiden så du behöver vila och ta det lugnt ett tag. Bra att du har koll på maten och kul att även A äter sunt. Kul också att lära känna fler kollegor lite närmare! :) Ha en trevlig helg nu och ta det lite lugnt!

  • 20 sep 2014 08:57

    Tack snälla Mosel och Lissalo. Har varit en  inensiv vecka och jag har även haft problem med väldig hosta på kvällen. Ska bli skönt när jag kan börja träna. Idag ska jag ha lite egen tid och läsa en av böckerna jag lånade förra veckan. Ska bli skönt och jag behöver helt enkelt avkoppling. Önskar er båda en fin helg.

Logga in för att skriva en kommentar.