icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 januari 2015 08:38
4

Gräddar muffins till söndagsfrukost

Just nu står det muffins i ugnen och jag hoppas det blir bra. Sällan jag lyckas med att baka om jag ska vara ärlig och speciellt när det är lite annorlunda ingredienser. I dessa är det dinkelmjöl  och havregryn med fibrer. Inte LCHF utan mer åt GI. Jag tänkte göra ett litet undantag och tror inte det är så farligt. Måste vara värre med vetemjöl eller vad säger ni andra..

Hur som helst är det en behaglig doft av nygräddat i köket.. Ska rapportera sedan hur de blev. ::-)

Kommentarer

 • 25 jan 2015 09:08

  Låter gott! Och långsamma kolhydrater är ju bättre än snabba. 

  Min syn på att göra undantag i sin kostplan är:

  Det är helt ok att göra val, stå för dem och ta konsekvenserna av dem. Och när du väl fattat ett beslut, så njut av det! Oavsett vad konsekvensen av ditt beslut blir så blir inget bättre av att man oroat sig i förtid. Visar det sig senare att det var ett misstag så lär dig av misstaget då.

  Pepp! Ha en härlig söndag!

 • 25 jan 2015 09:10

  Tack och klokt skrivet. Man får prova sig fram lite dock vill jag nog hålla  LCHF-linjen då jag mår bra av den men inget är hugget i sten.. Önskar dig också en fin söndag.

 • 25 jan 2015 09:18

  Låter väl klokt att hålla en linje som man mår bra av! Det önskar jag att alla väljer att göra! 👍

 • 25 jan 2015 09:49

  Mums! Lät riktigt gott!! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.