icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1089881
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 september 2013 12:15

Går troll i mitt paket..

En mycket lyckad lördag igår på alla sätt och matmässigt hur bra som helst. MItt enda " fel" var några ugnssrostade färskpotatisar men känns inte så farligt och faktiskt inget kaffebröd alls. Känns att jag är på rätt väg. När det gäller LCHF-brödet blev det inte riktigt gott. Känns som för mycket äggsmak men jag äter det ändå och ska prova ett annat recept imorgon på kesella. Har fått en del tips här och tusen tack för det och jag ger inte upp i jakten på det perfekta LCHF-brödet.. Bjöd min särbo på en bit men jag märkte att han föredrog sitt vanliga bröd och det är inget att säga om det. Nu är jag hemma en stund och på vägen hem tänkte jag hämta mitt paket från LCHFbutiken som jag beställt via nätet. Tråkigt nog ligger utlämningsstället en bit ifrån mig så jag har inte haft tid att hämta det men idag tänkte jag se till att det blev av. Kände mig nöjd och förväntansfull när jag kom med paketet eftersom jag beställt mix på chokldadrutor som jag tänkte skulle bli spännande att prova nu till en kopp kaffe. Så ivrig att jag satte på ugnen det första jag gjorde och sedan öppnade paketet. Kände mig lite frågande direkt när jag kände mycket plast och började inse att detta är inte någon kakmix. Nej icke sade Nicke. En enhet till en dator låg framför mig. RIdå.. Någon väntar säkert på denna och blir jätteglad att få den men inte jag dock.. Jag vill ha mitt kakmix. Inte mer att göra än att bita ihop och åka tillbaka till affären senare idag. Kanske kan prova chokladrutorna senare ikväll. Skam den som ger sig som sagt..

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.