icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 juni 2015 20:39
2

Går som tåget med maten...

..om jag får citera Bella här som inspirerar mig mycket. Börjar verkligen vänja mig med att åka till jobbet utan frukost Det som håller mig uppe är tanken på den kopp kaffe jag ska ta när jag kommer fram till skrivbordet och oj vad gott det smakar. Jag tror för att lyckas - och det gäller ju inte bara bantning - måste man ha små ljuspunkter att se fram emot.  Det handlar om att avstå men på köpet får man att vanliga saker man tar för givet blir så mycket godare.

Idag var jag på min vanliga trådning i en salong här i Jakobsberg och jag tycker det känns bra att forma till ögonbrynen och ta bort små hårstrån i ansiktet. Alltid så fascinerad av hur man kan använda sig av en vanlig tråd för sådant. Klart bättre än vaxning. 

Sedan hem och hann precis i tid för att avsluta ätfönstret och åt färska jordgubbar som efterrrätt. Varit i tvättstugan och ska snart koppla av med en film på Netflix. 

Jag har tvättat ett par vita sommarbyxor jag ska ha imorgon för det verkar som det ska bli fint väder.Roligt för vi ska ha ett arbetsmöte i samband med lunch på en mysig uteservering som jag skrivit om förut. Helt rätt så är det Gröna Stugan. Alltid lika roligt att komma dit. 

Gillar

Kommentarer

 • 30 jun 2015 21:03
  Tita

  Du är så motiverad...pepp på dig!yes

 • 30 jun 2015 22:14
  Bella50

  Bra där Eleganz👍

  Det ser oerhört proffsigt ut med den tekniken...och fort går det , har jag sett på TV:n.

  Nu blev du ännu finare.👏🌹

Logga in för att skriva en kommentar.