icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102803
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
13 mars 2014 20:25
2

Går smidigt med LCHF

Går väldigt smidigt med maten och även mitt nya liv med att börja åtta på morgonen. Jag är visserligen hungrig på förmiddagen men jag löser det genom att ta en ostbit. Idag åt jag väldigt god lunch, lax med pesto och sallad. Jag hade faktiskt med mig en liten matlåda om jag skulle bli hungrig innan jag gick iväg för schackundervisning ikväll men jag blev inte hungrig och först nu har jag ätit en sallad efter lunchen. Inte ens något mellanmål och det känns verkligen bra. Ikväll var det schack på det sättet att jag själv undervisade en grupp småtjejer i sjuårsåldern. Jag åkte även och hämtade en väninnas dotter i samma ålder eftersom hon tycker schack verkar roligt och ville vara med. Gullig liten tjej. Det var de allihopa men ack så vilda. Nu är det ganska skönt att komma hem till hemmets lugna vrå. Jag ska snart ta steget och väga mig och se var jag står men det känns som jag blivit lättare i kroppen. Igår hade jag en vit blus som inte korvade sig i midjan längre. Härligt att känna att det går åt rätt håll. Veckan har varit intensiv på kvällarna och jag har faktiskt inte hunnit med att gå till gymet och prova övningarna jag fått av min PT. Det får bli på lördag istället. Imorgon kväll får jag hoppa över min vanliga dans för jag ska göra något annat väldigt roligt. Jag ska gå till en affär och få en vårkappa uppsydd till mig. En kollega till mig har gjort det och det blev hur fint som helst och inte dyrare än en vanlig kappa. Skulle vilja ha i en vacker vårfärg. Bara tanken gör mig glad..

Gillar

Kommentarer

  • 13 mars 2014 21:08
    lenaek
    Skönt att det går bra med maten. Hoppas vårkappan blir fin. Pepp!!!!!
  • 15 mars 2014 09:58
    Tack och jag tror den kommer att bli väldigt fin. Önskar dig en fin lördag.

Logga in för att skriva en kommentar.