icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 oktober 2017 08:13
3

Fyra veckor har gått fort

Kickstarten är över och det jag är mest glad över att jag har fått ett verktyg att bemästra stressen. Inga kanelbullar på morgonen och inget kaffebröd på eftermiddagen. Förut åt jag en glass varje dag när jag jobbade hemma men nu har jag vanan att dricka en slät kopp kaffe. Underbart! 

Nu fortsätter jag med att se om jag kan skapa bra mat från de olika recepten. 

Har inte vägt mig då jag känner att det stressar mig utan jag känner istället på mina kläder. Kom i en kjol förra veckan men har en annan riktigt snygg kjol jag köpte i Spanien förförra sommaren. Den drömmer jag att kunna ha!  

Var på en intressant facklig kurs förra veckan och kändes bra att jag kunde hoppa över kaffebrödet alla dagar. Idag blir det allsvensk match i schack och kommer att ha med mig kesoplättar att ha när de andra tar kaffe med smörgåsar. Dessa kesoplättar är verkligen bra och har hjälpt mig mycket. Tar även lite bönchips ibland som mellanmål. 

Resan mot kjolen och ett sundare liv fortsätter och tack MD för kickstarten! 

Gillar

Kommentarer

 • 22 okt 2017 08:23
  viljans

  Du har som jag alla verktygen redan, du fixar detta det vet jag! Grattis till framgångarna du hittils lyckats med, riktigt bra gjort!!!👏💪👍 Lycka till Idag👍💖

 • 22 okt 2017 09:05

  Tack Viljans! heartKommer att gå bra för dig också med verktyg och insikt. 

 • 22 okt 2017 18:05
  Bella50

  Härligt att du kommit i spåret igen. Du kan receptet. kör på. Lycka till vännen heart

Logga in för att skriva en kommentar.