icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
1 januari 2016 21:24
6

Fyra saker att tänka på

Igår nyårsafton och vågar knappt säga att A och jag gick och lade oss vid tiotiden. Tråkmånsar nummer ett.. :-)  Vi var så otroligt trötta och somnade båda direkt. Jag vaknade till lite 23.59 och tänkte att nu är det alltså ett nytt år och sedan somnade jag om och sov gott hela natten. På morgonen skrattade vi båda åt varandra och på sätt och vis kan man ju verkligen säga att det är en nyårsafton utan krav.

Vi hann dock med lite firande trots allt och jag förstår att A var trött för han har jobbat extremt mycket på sista tiden. Vi åt en räksmörgås och drack ett glas vitt vin. Sedan skrev vi ned fyra saker som betytt mest för oss under det gågna året och de fyra saker vi ville tänka på till nästa år och läste upp de för varandra. För oss båda var tacksamhet det viktigaste och vad fint det kändes. Innnerlighet och närhet är nyckelordet för vår nyårsafton.

Idag fick jag fina kläder från Next jag beställt. Storlek 38 men nu är det på gränsen. Bra att få denna påminnelse och jag har tappat min fokusering när jag haft det så stressigt. Ska tillbaka igen och planera mat ordentligt. Kläder motiverar mig verkligen!

Gillar

Kommentarer

 • 1 jan 2016 22:06
  FrkM

  Vad fint det låter med att skriva ned 4 saker som betytt mest. :)
  Jag gläds med dig att du verkar ha hittat en fin partner. 

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 1 jan 2016 22:07
  Bella50

  Åh, vad härligt att ni är så samstämmiga. Att vila tryggt och fri från krav och stress...är bara att gratulera till.👏👏

  God fortsättning vännen ❤️ Du kommer igen. Tåget har stått inne på station ett tag...men snart åker vi...🌹👍

 • 1 jan 2016 22:11
  gasten
  Vi gick också och lade oss tidigt, men när klockan börjar närma sig tolvslaget, började det skjuta något så in i bomben, så vi fick gå upp igen. Det var ett sådant oväsen så man kunde tro att det var krig, och sedan var det fest hos grannen över oss, ett himla liv, de slutade inte förrän halv fyra i morse, vi har varit jättetrötta idag. Ibland är det en nackdel att bo i lägenhet. Vi fick skålat in det nya året med cider i alla fall. Gott nytt år!
 • 1 jan 2016 22:11

  Tack för så fina ord och kändes skönt att få tänka tillbaka på året som varit.

  God fortsättning till er båda.

  Jag börjar bli beredd att resa Bella och packar min mentala packning så snart bär det av igen.. :-)

 • 1 jan 2016 22:21
  Bella50

  Jag har oxå packningen klar. 👍Tänker även gå på seniorgym med inbakat vattengympapass en gång i veckan....plus mitt nyårslöfte om 30 min motion / dag , hela året ut. Det kommer bli bra detta . Pepp i massor 🌹👏👍

 • 2 jan 2016 12:59
  aregnisw

  Fina tankar som ni delar med varandra så ska det vara heart

Logga in för att skriva en kommentar.