icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 augusti 2019 18:23
7

Fyra grundstenar för ett bättre liv

Jag hade med mig en bok till Spanien som jag blev rekommenderad att läsa när jag gick på healing med kristaller för några år sedan.  Den har funnits länge i min bokhylla utan att jag läst den. Varför blir det så egenligen. 

Nu har jag börjat läsa den under Spaniens sol här på balkongen och den är verkligen insiktsfull och tankeväckande.  

Förändring tar tid men behöver starta,s och precis som boken beskriver finns det hos många av oss en stark rädsla att inte duga.  Man kan fråga sig vad den rädslan gör och hur mycket den styr vårt liv. 

Undrar om det är någon här på MD som har läst denna bok? Fyra grundstenar till ett bättre liv av Don Miguel Ruiz. 

Gillar

Kommentarer

 • 20 aug 2019 18:48

  Tyvärr är det inte någon jag känner igen, men det låter intressant! Ska hålla ögonen öppna efter den som e-bok, min senaste passion smiley

  Senast uppdaterad 20 aug 2019 18:48

 • 20 aug 2019 18:50

  Roligt att höra LadyG och jag har läst halva nu och kan verkligen rekommendera den. Känns inspirerande och tankeväckande!  

 • 20 aug 2019 19:21
  paloma

  Kanske något för mig att läsa, men jag lyssnar mest på böcker nuförtiden🙂

 • 20 aug 2019 19:29

  Förstår och vem vet, den kanske finns som E-bok. 

 • 20 aug 2019 22:40
  Bella50

  Läser aldrig numera.

  Sen jag var mitt uppe i allt sorgearbete i vår familj...efter alla tragiska dödsfall...har jag inte kunnat hålla fokus på en text. 

  Lite ledsen för det. Har provat många gånger...men kommer inte långt.

  Låter dock intressant. En ljudbok hade kanske funkat...🤔

 • 20 aug 2019 23:25

  Jag har inte läst den men den låter intressant. Jag hoppas kunna börja läsa lite snart igen. Min utmattning har gjort att jag tyvärr inte kunnat fokusera på en text på länge. Innan läste jag mycket. Jag har börjat "öva" att läsa lite i sommar. Berätta gärna om boken, vilka är grundstenarna? 

 • 25 aug 2019 19:07

  Tråkigt Bella att du inte kan fokusera på läsning men det finns många andra sätt. Ljudböcker är kanske en variant. 

  Mosel, denna bok kanske kan hjälpa dig då den ger många bra tips i att ta hand om sig själv  och även att säga nej till saker.  För mig har det sistnämnda varit svårt i mitt liv och jag har ju också drabbats av utbrändhet på mitt tidigare arbete.    Jag ska berätta mer och kan varmt rekommendera boken.  Den är liten och lättläst med bra praktiska exempel. 

Logga in för att skriva en kommentar.