icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 juni 2014 09:11
1

Funderar på midsommarlunchen

Vi lagar så sällan mat A och jag och det kommer bli bättre när vi flyttar ihop. Mer struktur i livet och också bra för viktminskningen. Ingen tror mig och alla skrattar åt mig när jag säger så men jag tror inte sambolivet kommer att göra att jag går upp i vikt. 

Nu har jag kollat på recept på morgonen och bestämt mig för att göra en medelhavssallad på färskpotatis och bland annat saffran. Det sistnämnda låter spännande att blanda i. 

Väntar på besked om min lägenhet idag. Känns så jobbigt om jag får ett negativt besked för jag känner mig ratad och det måste jag jobba bort. Likaså vet jag inte om jag ska stanna med denna hyresgäst eller söka vidare. 

Kommentarer

  • 20 jun 2014 13:23

    Om du bestämmer att maten/viktminskningen kommer att bli bättre då ni flyttar ihop, så kommer det också att bli så! smiley Låter ju jättegott med medehalvsallad med saffran mm! Allt jobb med att hyra ut lägenhet kan vara rätt jobbigt, hoppas det ordnar sig bra för dig! Pepp pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.