icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102818
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
9 mars 2014 20:25
5

Full fart i helgen

..och tiden har gått så fort att jag knappt fattar att det är söndagkväll. I lördags morse åkte jag iväg för att vara med i en schackturnering. Ett tag var det frestande att bara ligga kvar i sängen och ta det lugnt men jag kände inom mig att jag ville spela. Gick faktiskt riktigt bra och jag vann turneringen. Extra roligt när jag var enda kvinnan och det var internationella kvinnodagen. Efter det åkte jag hem och packade snabbt ihop mina saker och åkte till A. Kan säga att min mat fungerade riktigt bra under schackturneringen. Jag hade nötter med mig som mellanmål, slopade kakorna helt och hållet som fanns vid fikabordet. Vi hade ordentlig lunchrast då jag gick med några andra till grekisk restaurang och åt en väldigt god grekisk sallad. Det enda " felet " jag gjorde var att äta en glass som A bjöd på men det är inte så farligt och undvek småätandet i hans chokladaskar. Likaså imorse åt jag inget bröd utan melon, mortadella, avocado, ost och ägg. Hur gott som helst och jag börjar känna mer och mer att jag klarar mig utan smörgåsar. Vi var ute och handlade idag på outlet i Barkaby och då åt vi lunch ute och jag åt mezetallrik. Likaså idag var enda " felet " en toscabit. Men som sagt värre saker finns det och man behöver inte vara stendhård. Det är trevligt att ha något gott till fika på helgerna och det känns som jag börjar hitta min linje mer och mer.

Kommentarer

 • 9 mars 2014 20:33
  mosel
  Stort grattis till vinsten! :) Ja, helgerna går tyvärr alldeles för fort...Låter som du haft en härlig helg! Kul att det går så bra också med maten. Pepp pepp!
 • 9 mars 2014 20:47
  Tack och det var roligt med en liten framgång. Helgerna går verkligen fort och jag en kollega skojade i fredags om att snart är vi tillbaka igen och så är det verkligen. Känns som det går bra med maten men det gäller verkligen att analysera och hitta sin egen linje som man mår bra av. Hoppas du haft en fin helg och ser fram emot nya veckan.
 • 9 mars 2014 20:55
  mosel
  Ja tack, nu är jag på g igen :) Men ja det är en konst ibland att hitta rätt väg när det gäller kosten. Veckorna susar på helt galet fort, jag tycker nyss det var jul... Ha det bra!
 • 10 mars 2014 12:57
  Krusmor
  Härligt med vinst! Grattis! En godbit vid ett fåtal tillfällen är inte hela livet. Njut av livet i god gemenskap :) Pepp!
 • 10 mars 2014 18:52
  lenaek
  Grattis till vinsten!!

Logga in för att skriva en kommentar.