icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
31 juli 2018 14:36

Fuego utomhus

Jag kände mig lite seg igår men gav mig ändå iväg till dansen utomhus och helt rätt beslut. Dessutom lite svalare kväll.  Verkligen härlig känsla att dansa i grupp. Till och med några regndroppar kom på oss men det gjorde inget.. 

A hörde av sig oväntat nog igår med en liten film på sig själv, sin syster och pappa i en bil som han körde.  Det visade sig att han åkt till Marocko och vad roligt för honom att få träffa alla släktingar. Nu blir han där tills fredag då han åker och möter mig på flygplatsen. 

Tillbringade en hel del tid i telefonen med att prata med en jurist om att sätta upp testamente. Nu har jag förstått att svenskt testamente gäller i Spanien och man lägger in extra klausul om att svensk lagstiftning gäller.  Många menar på att det är smidigt att upprätta ett även i Spanien men jag tror vi kommer att vänta med det. Kanske enbart översätta testamentet via Notarius Publicus för att det ska bli enklare men det ska som sagt räcka med ett svenskt och bra att veta. 

Fick också lära mig en hel del om särkullbarn som jag inte kände till.  Nu har jag bokat en tid i början på september för att testamentet ska skrivas efter våra önskemål. Känns bra. Kostar en del men oerhört viktigt. 

Oerhört varm dag idag. Jag ska iväg ikväll och äta med en väninna och ska bli trevligt.  Vi ska träffas redan kl. 17.00 så det får bli en sen lunch helt enkelt.. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.